Prima Pagina Samsung Galaxy S6 Samsung Galaxy S6 este comparat cu iPhone 6 (Video)

Samsung Galaxy S6 este comparat cu iPhone 6 (Video)

  Samsung Galaxy S6 a fost prezentat intr-o multitudine de concepte si multumita unor angajati curajosi am vazut inclusiv poze ale carcasei sau schite in baza carora este produs dispozitivul la partenerii companiei coreene. In baza acestor schite a fost creata si macheta 3D a Samsung Galaxy S6 pe care o puteti vedea in clipul video de mai sus, ea fiind comparata cu terminalul iPhone 6 al companiei Apple. Multumita unei imprimante 3D avem ocazia de a vedea prima comapratie la scara reala intre Samsung Galaxy S6 si iPhone 6, acesta fiind un preambul pentru ceea ce vom vedea pe 1 martie.

  Samsung Galaxy S6 urmeaza sa vina cu un ecran de aproximativ 5.1 inch, dimensiunile sale urmand a fi usor mai mari decat cele ale iPhone 6, insa diferenta nu va fi una colosala intre cele doua terminale. Avand in vedere ca acum vorbim doar despre o simpla macheta nu voi insista prea mult pe detalii, insa in baza ei va puteti face o idee destul de buna in legatura cu ceea ce vom vedea pe 1 martie la Mobile World Congress 2015.

  • kla

    Tinand cont ca vor renunta la formatul 16:9 (tableta) si trec la 9.7, e clar ca au un scop…intuiti care

  • Marius

    @Kla , de cand au avut samsung ecran la telefoane cu aspect 16:9 ? Eu din cate stiu, iphone 5 a inceput cu ecranul de 16:9 fapt pentru care a primit la acea perioada si multe glume proaste fiind lung.

  • vlad

    @marius ,de la galaxy s3 ecranul este 16:9 🙂

  • Pingback: Samsung Galaxy S6 - asa va arata()