TaiG jailbreak iOS 8 cu iTunes 12.1.1 instalat

TaiG jailbreak iOS 8 iTunes 12.1.1

  TaiG este singura solutie de jailbreak capabila sa efectueze aceasta procedura pentru terminalele care ruleaza iOS 8.1 – iOS 8.1.2, insa nu si iOS 8.1.3, iar cu mai bine de o saptamana in urma v-am spus ca programul nu functioneaza pe iTunes 12.1. Intre timp echipa din spatele TaiG a rezolvat aceasta problema si a actualizat programul de jailbreak facandu-l compatibil cu iTunes 12.1, insa Apple a lansat saptamana aceasta 12.1.1 pentru utilizatori. Avand in vedere ca actualizarea pentru iTunes este una intermediara, compania Apple nu a modificat ceva substantial in programul sau, astfel ca cea mai recenta versiune a TaiG functioneaza fara probleme in continuare in Windows.

TaiG jailbreak iOS 8 cu iTunes 12.1.1 instalat

  iTunes 12.1.1 nu este disponibil pentru platforma OS X, astfel ca acolo nu trebuie sa va faceti griji suplimentar,e desi cea mai recenta versiune a programulu TaiG este necesara pentru a putea face jailbreak in continuare. In acest website veti gasi cele mai recente versiuni ale programului de jailbreak TaiG si va recomand sa le descarcati doar de acolo deoarece veti sti sigur ca ele nu contin malware, sau orice alt tip de virusi. Hackerii chinezi ai echipei TaiG nu actualizeaza des programul de jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch, insa de fiecare data cand o vor face veti vedea in respectiva pagina noile versiuni.

  In iTunes 12.1 compania Apple a modificat o serie de drivere legate de descoperirea iDevice-urilor conectate la calculatoarele noastre, acest lucru afectand functionalitatea programului TaiG. Rezolvarea problemei prin actualizarea programului a ramas, din fericire, valabila si pentru iTunes 12.1.1, insa asta nu inseamna ca viitoarele actualizari ale iTunes nu vor fi problematice, asa ca trebuie sa aveti foarte mare grija inainte de a face un update. Acum daca sunteti interesati sa face jailbreak iOS 8 – iOS 8.1.2 va recomand sa vizitati TABELUL DE JAILBREAK care va directioneaza spre un tutorial potrivit pentru terminalele voastre, ele fiind valabile atat in cazul Windows, cat si in cazul OS X-ului.