iTunes 12.1 blocheaza TaiG jailbreak iOS 8

https://www.youtube.com/watch?v=vA2-1stRxDA

  iTunes 12.1 a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Apple aducand putine schimbari importante pentru noi, insa din pacate ea a adus o schimbare majora pentru cei care folosesc TaiG jailbreak iOS 8. Mai exact, se pare ca iTunes 12.1 blocheaza programul TaiG care face jailbreak iOS 8.1.2 pentru terminalele noastre, totul fara ca Apple sa ofere vreo explicatie. Din pacate nu conteaza ce versiune a iOS 8 aveti in terminale, deoarece avand iTunes 12.1 instalat nu veti putea face jailbreak pentru ca procedura de exploatare a terminalelor este blocata de catre programul Apple.

De ce nu merge jailbreak iOS 8.1.2 ?

  Situatia este intalnita atat pe Windows, cat si pe Mac, astfel ca in ambele situatii nu exista decat o singura metoda de a rezolva problema, downgrade-ul fiind solutia. Din pacate in aceasta situatie existe posibilitatea sa aveti probleme cu baza de date a iTunes care ar putea deveni nefunctionala, asa ca este foarte bine sa fiti extrem de precauti daca aveti informatii importante. In clipul video de mai sus aveti explicata procedura de downgrade iTunes 12.1 la iTunes 12.0.1, in Windows simpla dezinstalare din Control Panel si stergerea datelor din C:\Users\nume calculator\Music\iTunes fiind suficienta.

  Pe Mac-uri procesul este ceva mai complex, insa in final il puteti face, iar in acest website gasiti orice versiune veche a iTunes aveti nevoie, inclusiv 12.0.1. Desi timp de aproape 2 ani de zile Apple nu a blocat solutii de jailbreak prin actualizari ale iTunes, iata ca in 2015 lucrurile s-au schimbat.

10 COMENTARII

  1. Situatia este de 2 saptamani asa! personal am trecut la Windows 7 pe 32Biti si functioneaza perfect cu iTunes 12.0.1 si TaiG si Pangu!

  2. Situatia este de 2 saptamani asa! personal am trecut la Windows 7 pe 32Biti si functioneaza perfect cu iTunes 12.1 si TaiG si Pangu!

  3. Ptr.Adrian- imi cer scuze pentru greseli,dar eram la servici si m-am grabit sa scriu!Acum am instalat Windows 7 Home Premium si iTunes vers.12.0.1 de pe RedmondPie.com,functioneaza si Pangu si TaiG perfect!

  4. Ti-ai dat seama caesti un vierme care e bun doar de comentat. Daca ai ceva de spus tine pentru tine si treci pe Android, acolo e loc pentru toata lumea!

  5. ar trebui sa te gandesti ca nu toti cei care posteaza aici, au aceiasi conditie umila ca si tine, si aceiasi varsta cretinoida ca si tine… micule “dictator”… mergi fuguta si i-ati Xanax-ul ca “viata liber configurabila” nu e pentru oricine, cu atat mai putin pentru tine…