WhatsApp Web Enabler activeaza WhatsApp Web pe iPhone

WhatsApp Web Enabler activeaza WhatsApp Web pe iPhone

UPDATE: Aici gasti o metoda sigura pentru activarea WhatsApp Web pe iPhone.

  WhatsApp Web este un sistem lansat de catre compania WhatsApp pentru WhatsApp Messenger luna trecuta, el permitandu-ne sa folosim un calculator cu browser pentru a purta conversatii cu prietenii. Rolul WhatsApp Web este de a inlocui tastarea de pe terminale iPhone, insa din pacate el nu este in mod oficial disponibil pentru platforma iOS. Aici intervine WhatsApp Web Enabler, un tweak lansat in cursul acestei nopti in Cydia, el activand sistemul WhatsApp Web pe terminalele noastre care ruleaza sistemul de operare iOS 8.

WhatsApp Web Enabler ( enables the native whatsapp web new service on iOS Devices ). Now we can enjoy WhatsApp web service on our iOS devices.
– add new WhatsApp Web button inside WhatsApp’s Settings
– blocking jailbreak check within WhatsApp Application (ONLY)
– adde a simple preferences inside your device settings app, to enable/disable the tweak.

  Conform dezvoltatorului WhatsApp Web Enabler, tweak-ul implementeaza in aplicatia WhatsApp Messenger un meniu special numit WhatsApp Web care teoretic permite activarea sistemului. Pentru a face activarea trebuie sa accesati web.whatsapp.com din browserul unui PC, sa accesati meniul WhatsApp Web din aplicatia pentru iPhone dupa instalarea tweak-ului si sa scanati codul QR. Din pacate in cazul meu aplicatia WhatsApp Messenger se bloca de fiecare data cand incercam sa conectez iPhone-ul la sistemul WhatsApp Web, insa poate voi veti avea mai mult noroc.

  WhatsApp Web Enabler este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA din repo-ul BigBoss al Cydia.