Activare WhatsApp Web pe iPhone

Activare WhatsApp Web iPhone

  WhatsApp Web este sistemul WhatsApp Messenger care ne permite sa vorbim de pe calculator prin sistem cu prietenii care folosesc aplicatia, el fiind disponibil pentru o multitudine de platforme mobile, mai putin iOS. Aseara v-am spus ca WhatsApp Web Enabler activeaza WhatsApp Web pe iPhone daca aveti jailbreak, insa acel tweak nu functiona pe toate terminalele in care era instalat de catre utilizatori. Dezvoltatorul sau a lansat in cursul noptii trecute o actualizare pentru el care ar trebui sa rezolve problema, insa versiunea din Cydia nu ajuta in vreun fel, astfel ca un fisier deb nou aduce functionalitatea pentru noi.

Cum folosesc WhatsApp Messenger pe calculator ?

  Am reusit sa activez WhatsApp Web pentru WhatsApp Messenger pe iPhone folosind o versiune a tweak-ulu WhatsApp Web Enabler pe care o puteti descarca din aceasta pagina. Trebuie sa aveti aplicatia iFile instalata din Cydia, ea fiind disponibila gratuit timp de 7 zile, pentru a putea face instalarea fisierului .deb, procedura fiind necesara chiar daca aveti instalat tweak-ul deja din Cydia. Dupa instalarea acestui fisier .deb in iPhone-urile voastre va trebui sa va reporniti terminalul, un simplu respring nefiind suficient pentru a implementa modificarile si functionalitatea.

  Dupa repornirea iPhone-ului vostru accesati web.whatsapp.com din browserul PC-ului vostru, deschideti aplicatia WhatsApp Messenger pe iPhone, mergeti in meniul Settings si accesati sub-meniul WhatsApp Web. Acum scanati codul QR afisat pe ecranul calculatorului vostru si in cateva secunde ar trebui sa vedeti ca sunteti logati in sistemul WhatsApp Web. Pentru ca procedura sa poate fi indeplinita trebuie sa fiti conectati la internet in momentul efectuarii sale, terminalul iPhone trebuind sa fie mereu conectat la internet, altfel nimic nu va functiona.

  Daca aseara WhatsApp Web Enabler bloca aplicatia WhatsApp Messenger in momentul incercarii de a activa WhatsApp Web, acum puteti face activarea fara probleme, insa va reamintesc faptul ca trebuie sa instalati acel fisier .deb si sa fiti mereu conectati la internet de pe iPhone.

6 COMENTARII