StatusbarWeather8 afiseaza informatii despre vreme in status bar

StatusbarWeather8

  StatusbarWeather8 este un nou tweak disponibil pentru descarcare din Cydia pentru iDevice-urile noastre, el fiind conceput in ideea de a ne permite sa afisam informatii despre vreme in status bar-ul iOS 8. In imaginea de mai sus aveti prezentat modul de functionare al tweak-ului si observati ca el afiseaza temperatura locatiei impreuna cu o animatie a starii vremii. Tweka-ul poate afisa informatiile impreuna cu restul elementelor disponibile in mod normal in status bar, insa daca doriti puteti chiar sa inlocuiti numele operatorului cu informatiile oferite de acest tweak.

Requires iOS 8. Display temperature and weather icon together with time on statusbar, or replace carrier logo with weather info. You can change weather icon set to whatever you like by putting them in /Library/Application Support/ StatusWeather/WeatherIcon/. Configure options from Settings.

  StatusbarWeather8 este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.

Articolul precedentUltimate General™: Gettysburg – un nou joc de strategie pentru iPad
Articolul următorActivare WhatsApp Web pe iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.