Iata ce insemnatate are denumirea companiei Samsung

evolutie logo samsung

  Daca in cazul Apple insemnatatea denumirii companiei este cat se poate de clara, in ceea ce priveste compania Samsung lucrurile nu sunt la fel de evidente, astfel ca astazi veti afla ce inseamna numele coreenilor in limba lor natala. In imaginea de mai sus aveti prezentata evolutia logo-urilor Samsung de-a lungul timpului si in ea sta secretul privind insemnatatea denumirii companiei fondate in Coreea de Sud. In coreeana Samsung inseamna trei stele, denumirea fiind aleasa de catre fondatorul Lee Byung-chull gandindu-se ca intr-o buna zi a sa companie va fi la fel de puternica si eterna precum stelele care ne lumineaza cerul.

  Acum daca va intrebati de ce exista cifra trei in insemnatatea denumirii Samsung, ei bine in coreeana cifra trei simbolizeaza o entitate puternica, mare, exact precum este compania astazi. In ciuda faptului ca Samsung are mari probleme cu vanzarile si profitul in momentul de fata, ea ramane una dintre cele mai mari si mai puternice companii de planeta. In aceasta idee, fondatorul sau pare sa fi ales o denumire perfecta pentru companie, desi ea a fost aleasa cu mai bine de sase decenii in urma, iata ca in final visul sau s-a indeplinit si este departe de a se termina.

4 COMENTARII

  1. Cam seamana cu cele 3 diamante de la Mitsubishi,doar ca firma japoneza exista de jumatate de veac ,si deja era un gigant in industria,grea,navala,aeronautica,petrol,otel,chimica,auto,electro,etc…..

  2. Astia au facut si inca fac de toate. Stiu ca au si societate de asigurari. Sunt curios cata lume stie ca Samsung a construit unul din turnurile Petronas. Si acum construieste cea mai inalta cladire din Europa in Rusia, Lakhta Center. Activele lor se ridica pe la 600 de miliarde, tot conglomeratul nu doar Samsung Electronics

  3. Corect! Cu o completare: știai că marea corporație Samsung, pe lângă Samsung Electronics (și multe altele) are o subsidiară (Samsung Techwin) care fabrică armament și muniție?

    On a less serious note, m-am hotărât: renunț la Apple, cred că am să-mi cumpăr un Samsung Galaxy Kaboom sniper-phone! 😀