Tutorial: iOS 8.2 jailbreak PP pe Mac

iOS 8.2 jailbreak PP Mac

  iOS 8.2 este disponibil in momentul de fata doar in versiune beta pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar cu ajutorul programului PP putem face jailbreak pentru el pe Mac. PP jailbreak a fost lansat cu multe saptamani in urma pentru posesorii de Mac-uri in ideea de a oferi posibilitatea de a face jailbreak pentru iOS 8, insa desigur ca nu era compatibil cu iOS 8.2. Ei bine lucrurile s-au schimbat din cursul noptii trecute, programul fiind modificat de catre un dezvoltatori de tweak-uri ale Cydia pentru a oferi compatibilitate cu iOS 8.2.

Tutorial: iOS 8.2 jailbreak PP pe Mac

  Compatibilitatea se limiteaza la iOS 8.2 beta 1 si iOS 8.2 beta 2 care inca sunt semnate de catre compania Apple, astfel ca daca aveti orice alta versiune mai noua, sau iOS 8.1.3, nu veti putea face jailbreak. In aceasta idee, va trebui sa descarcati iOS 8.2 beta 1 sau sa descarcati iOS 8.2 beta 2 si sa faceti instalarea urmand procedura normala de restore prin iTunes. Dupa instalare descarcati PP Jailbreak si veti putea urmari tutorialul PP Jailbreak pe Mac pentru a va exploata terminalele, procedura fiind identica si in cazul versiunii speciale pentru iOS 8.2.

  Apple a blocat in iOS 8.1.3 si orice alte versiuni noi ale iOS 8 toate exploit-urile utilizate in programele de jailbreak PP si TaiG, astfel ca nu va veti putea folosi de ele pentru a face jailbreak pentru terminalele voastre. Chiar si asa, avand in vedere ca Apple inca semneaza versiunile beta ale iOS 8.2, puteti instala oricare dintre ele pentru a face jailbreak atat timp cat aceasta oportunitate ne mai este oferita. Partea si mai buna este ca versiunile beta ale iOS 8.2 nu expira, astfel ca le veti putea folosi fara probleme oricat doriti, inclusiv pana cand va fi lansata o noua solutie de jailbreak pentru terminalele noastre.

  Avand in vedere ca programul nu a fost modificat de catre creatorii sai, urmati procedura pe propriul risc.

2 COMENTARII