Apple cumpara un producator de software audio

Apple Camel Audio

  Avand peste 170 de miliarde de dolari in rezerva sa monetara, compania Apple continua sa cumpere companii mici, astfel ca din ianuarie Camel Audio face parte din echipa sa. In cazul in care nu ati auzit pana acum de Camel audio, ei bine vorbim despre un un producator de software audio pentru aplicatii dedicate OS X si nu numai. Fiind relativ populara in randul posesorilor de Mac-uri, compania Apple si-a gandit ca isi poate imbunatati OS X-ul cu ajutorul sau, cei de la Camel Audio scotand din vanzare toate produsele lansate de-a lungul timpului pentru utilizatori.

  Cei de la Camel audio au lansat, printre altele, celebra aplicatie Alchemy pentru desktop-uri si platforme mobile, astfel ca Apple a cumparat o companie cu oameni experinentati in dezvoltarea de software audio. Ce va face Apple cu aceasta companie deocamdata nu stie nimeni, insa probabil va incerca sa ofere aplicatii dedicate celor care editeaza continut audio folosind propriile Mac-uri, sau poate va imbunatati aplicatiile dedicate profesionistilor care editeaza video in OS X.

1 COMENTARIU

  1. E singurul mod in care Apple mai poate inova cate ceva – sa cumpere companii impreuna cu tehnologiile lor – vezi Siri sau Touch ID .