iOS 8.3 – iata noile caractere emoji multiculturale

 

iOS 8.3 beta 2 emoji multicultural

  iOS 8.3 beta 2 aduce peste 300 de caractere emoji noi, o buna parte dintre ele oferindu-ne posibilitatea de a introduce imagini ce reprezinta diverse culturi de pe glob. Mai exact, Apple a implementat 60 de caractere emoji care reprezinta diversele rase umane de pe glob, iar pentru fiecare dintre ele a implementat cate 5 tonuri pentru piele. In total vorbim despre 300 de caractere emoji noi care sunt disponibile, pentru utilizare in iOS 8.3, compania Apple implementandu-le dupa ce cu doua saptamani in urma le-a facut disponibile in OS X Yosemite 10.10.3.

  Pentru a introduce unul dintre caracterele principale trebuie doar sa il cautati in meniul de caractere emoji disponibile in tastatura virtuala a iOS, ele putand fi folosite exact precum oricare altele. Pentru a alege una dintre cele 5 culori pentru piele trebuie sa apasati indelung un caracter principal si veti avea afisate toate optiunile, alegerea unuia sau a altuia putand fi facuta exact precum alegerea unei litere cu accent. Acestea fiind spuse, va puteti bucura de noile caractere emoji doar daca aveti iOS 8.3 instalat acum, sau in momentul in care versiunea publica va fi disponibila pentru descarcare.

Articolul precedentDESCARCA iOS 8.3 beta 2 pentru iPhone si iPad
Articolul următorApple cumpara un producator de software audio
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.