Apple prezinta modul de utilizare al Final Cut Pro X pentru filmul Focus

Focus Final Cut Pro X

  Final Cut Pro X este o aplicatie dezvoltata de catre compania Apple si folosita de o multitudine de editori video care lucreaza la filme, seriale, emisiuni TV si multe alte tipuri de productii multimedia pentru diverse canale de comunicare. Pentru a prezenta cat de important este Final Cut Pro X pentru profesionistii de acest gen, compania Apple a creat o pagina speciala in care detaliaza modul in care software-ul sau a fost utilizat la editarea filmului Focus. In imaginea de mai sus il vedeti pe Will Smith, el fiind personajul central al filmului, iar langa el persoanele care au regizat totul in diversele locatii de filmare.

Many editors called the new FCPX ‘iMovie Lite,’ when it was released, and not ready for the big leagues, but Ficarra says he likes that FCPX is easier to use, and that it’s look and feel is akin to iMovie. ‘We have a whole generation of kids learning on iMovie,’ he says. ‘They’ll be familiar with this tool when they get into the real world.

  Pagina companiei Apple are o multitudine de detalii in legatura cu procesul de utilizare al Final Cut Pro X pentru editarea filmelor, informatiile fiind completate si de marturii ale celor care folosesc software-ul ca parte a muncii pe care o depun. Refizorii filmului Focus fac parte dintre cei care au laudat software-ul Apple si lor li s-au alaturat alti profesionisti care descriu usurinta cu care software-ul poate fi utilizat si cat le simplifica el munca. Final Cut Pro X a fost mereu apreciat de catre profesionistii ce editeaza filme, iar ceea ce face Apple acum eva aduce software-ul in studio-urile de productie ale si mai multor companii.