Apple Watch apare in Vogue Magazine

Apple Watch revista Vogue

  Apple Watch este adus din ce in ce mai des in atentia lumii intregi, iar dupa o aparitie saptamana trecuta intr-o revista americana, astazi aflam ca Apple a cumparat multiple pagini in revista Vogue pentru a-si promova smartwatch-ul. In imaginile acestui articol veti vedea cum a ales compania Apple a isi promoveze Apple Watch-ul intr-una dintre cele mai prestigioase reviste de moda, aparitia sa confirmand din nou interesul Apple de a plasa Apple Watch in categoria accesoriilor vestimentare. Pentru revista Apple a ales diverse modele ale Apple Watch impreuna cu o serie de curele potrivite, astfel ca toti cititorii isi vor face o idee foarte buna despre cum va arata ceasul.

  Mai mult decat atat, Apple prezinta Apple Watch in dimensiunea sa reala, astfel ca orice persoana isi va putea face o idee cat se poate de clara in legatura cu modelul care i se potriveste cel mai bine la mana. Apple a ales sa prezinte doar cateva dintre bratarile concepute pentru Apple Watch, versiunea din aur nefiind prezentata in paginile revistei, insa acest lucru este perfect normal avand in vedere viitorul sau pret, acesta urmand a incepe de la 5000 de dolari sau chiar 10.000 de dolari.

Apple Watch revista Vogue 1

  Avand in vedere ca Apple pregateste lansarea Apple Watch pentru luna aprilie, ne putem astepta la si mai multe aparitii ale ceasului in prestigioase reviste de moda si nu numai, astfel ca ne asteapta o perioada foarte interesanta.

Apple Watch revista Vogue 2

Apple Watch revista Vogue 3