Samsung Galaxy S6 – PRETUL de vanzare in Europa

Samsung Galaxy S6 teaser design

  Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor fi prezentate pe data de 1 martie de catre compania Samsung, astfel ca acum avem ocazia de a afla si care vor fi preturile de vanzare ale terminalelor in Europa. Conform unor surse care cunosc preturile de vanzare in Europa, Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor avea preturile pe care vi le-am prezentat cu multe luni in urma, ele fiind mai mari decat cele ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Dupa cum veti vedea si in lista de mai jos, Samsung a ales sa vanda Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge cu minim 32 GB spatiu de stocare si acest lucru nu va fi ieftin.

Preturile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge

  • Samsung Galaxy S6 32 GB: 749 euro;
  • Samsung Galaxy S6 64 GB: 849 euro;
  • Samsung Galaxy S6 128 GB: 949 euro;
  • Samsung Galaxy S Edge 32 GB: 849 euro;
  • Samsung Galaxy S Edge 64 GB: 949 euro;
  • Samsung Galaxy S Edge 128 GB: 1049 euro;

  In ciuda faptului ca Samsung Galaxy S5 a avut un pret initial de vanzare de 650 de euro, iata ca Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor fi cu 100 de euro si respectiv 200 de euro mai scumpe in momentul lansarii. Diferenta nu este colosala, insa ea pozitioneaza Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge pe piata cu preturi mai mari decat cele practicate pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Facand o comparatie model pe model, noile terminale Samsung sunt cu 50 de euro mai scumpe decat terminalele iPhone ale companiei Apple si probabil pentru multi aceasta diferenta va conta.

  Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge nu vor fi lansate simultan de catre compania Samsung, cel de-al doilea model avand probleme de productie, astfel ca el va ajunge mai tarziu pe piata. Acestea fiind spuse, duminica vom afla oficial totul in legatura cu cele doua terminale, insa in ceea ce priveste preturile, lucrurile par a fi destul de clare.