Samsung Galaxy S6 urmeaza sa fie mai scump decat iPhone 6

 

Samsung Galaxy S6 pret

  Pretul Samsung Galaxy S6 nu a fost inca dezvaluit de catre compania coreeana Samsung, insa avand in vedere ca prezentarea sa va avea loc pe data de 1 martie, astazi aflam cateva detalii in legatura cu el. Conform unor surse confidentiale, dar apropiate, celor de la Samsung, noul terminal urmeaza sa fie mai scump decat iPhone 6 in versiunea sa de baza, dar va veni cu un beneficiu suplimentar. Mai exact, pretul Samsung Galaxy S6 urmeaza sa fie de 750€ in versiunea sa de baza care va avea 32 GB spatiu de stocare, capacitatea fiind dubla fata de cea a celui mai ieftin model al iPhone 6.

Pretul Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge

  • Samsung Galaxy S6 32 GB: €749
  • Samsung Galaxy S6 64 GB: €849
  • Samsung Galaxy S6 128 GB: €949
  • Samsung Galaxy S Edge 32 GB: €849
  • Samsung Galaxy S Edge 64 GB: €949
  • Samsung Galaxy S Edge 128 GB: €1049

  Desi pretul este cu 50€ mai mare decat cel practicat pentru iPhone 6Samsung Galaxy S6 vine totusi cu spatiu de stocare dublu pentru utilizatori. Acum daca ne uitam la faptul ca iPhone 6 64 GB costa 800€, iar Samsung Galaxy S6 64 GB costa 850€, Samsung iese in dezavantaj, iar daca trecem la versiunea de 128 GB, lucrurile nu se schimba in vreun fel. Separat de Samsung Galaxy S6, vedem si preturile pentru Samsung Galaxy S6 Edge, iar daca facem o comparatie intre acest terminal si iPhone 6 Plus observam aceeasi diferenta precum in comparatia anterioara.

  Practic, in versiunea sa de baza, Samsung Galaxy S6 va fi mai ieftin decat iPhone 6 si va oferi spatiu de stocare dublu, dar in celelalte doua versiuni va fi mai scump, oferind acelasi spatiu de stocare. Strategia celor de la Samsung este de a concura cu iPhone 6 in versiunea cea mai cumparata si ramane de vazut daca diferenta de 50€ si 16 GB spatiu de stocare va conta foarte mult.

48 COMENTARII

  1. sa vedem daca merita banii.ei mereu au avut configuratii de laptop,diferenta a facut-o mereu design-ul si materialele carcaselor ambele fiind de un mare mare kkt.daca ne trezim iar cu plastic … prevad falimentul cat de curand

  2. eu am avut iPhone 5S si am vrut sa fac o trecere la “ceva mai bun”… si dupa ce am vazut tone de reviewuri, si am cascat ochii pe net la specificatii si filmulete, am hotarat sa-mi iau un proaspat sosit pe piata GALAXY ALPHA… ce sa va spun, extraordinar telefon… asa de mult mi-am placut ca mi-am luat imediat iPhone 6 plus… asa ca, nu am la ce sa ma astept “spectaculos” de la Galaxy VI…

  3. Samsung intotdeauna s-a chinuit cu deverse strategii sa ajunga Apple din urma, dar niciodata nu i-a trecut prin cap sa o utilizeze pe cea mai eficienta: producerea un telefon de calitate in toate aspectele sale!
    Cresterea vanzarii de iPhone-uri anul trecut a coincis cu scaderea vanzarilor telefoanelor Samsung, asadar e usor de observat in ce directie a avut loc stramutarea, iar acum imi e greu sa cred ca cei care au facut tranzitia acum cateva luni la Apple vor da navala inapoi la Samsung, mai ales la banii astia!

  4. O daaaa !!! Nașpafonul lui giorgica. Te bagi la rată tată, sau ramai tot cu tigaia note? Pfff cât de jalnic !
    Mi-e milă de el ..

    A lu’ nea vp , aifong 5c a avut succes ?

  5. Ce suparat e AppleForever in ultimul timp :)) e din cauza ca prea maritul tau telefon premium are probleme cu bateria? Sau o fi din cauza ca iti pocneste ecranul cand apesi pe el in colt :)) ce pot sa zic, e premium sa ti se dezlipeasca ecranul, sa se indoaie in buzunar,banalitati dinastea:)))
    Vezi ca, costul de fabricare a unui Samsung din plastic e mai mare decat al unui Iphone :))
    Lasa ca la anul vei platii mai mlt, ca Apple isi trage banii din Europa astfel incat sa aibe americanii parte de telefoane mai ieftine.

  6. George trecand peste asta eu am ales iphone pt ca niciodata nu ma lasa la greu in comparatie cu tel samsung,sony,doar varfuri de gama de la ei.sa ma loghez pe un server virtual din aplicatie era un chin pe android,se bloca si trebuia sa scot bateria,sa dau restart si cel mai des sa dau cu ele de pamant .nu mai zic sa modific ceva la acele soft-uri care rulau pe server pt ca era imposibil,in schimb totul a devenit posibil de la 5s incoace.cam de asta folosesc eu iphone, pt lucruri ceva mai importante decat facebook,watsapp ,navigat pe net etc,evident cand nu am mac-ul la dispozitie Ha Ha

  7. Opaaa! appleforever incepi sa dai din baraca.. Lasati’l pe giorgica sa se creada destept, ca se supara prostu’ si pleaca. Pana mea, noi de cine mai facem caterinca.

  8. Pe ce Samsung se intampla AppleForever asta? Ca la tn toate au lag, toate se blocheaza, la toate trebuia sa le scoti bateria.
    @tiki taka, prostul cand numai stie ce sa zica incepe sa jigneasca. Asta esti u, jignesti ca atat te duce capul, esti prea redus mintal ca sa poti mai mlt.

  9. Este normal sa fie mai scump la ce configurare are. Si ce are daca este din plastic? Este bine cum a fost iPhone 5 la care rama de aluminiu se făcea zob?
    Numai milogii de la Apple pot sa vândă un telefon ca iPhone 6 (o configurare praf, de Samsung galaxy s2) la banii aia.

  10. Marian bati campii tată,sincer …configuratia e degeaba daca sistemul de operare e praf asa cum este androidul.nu vezi ce configuratie de laptop are s6 ?asta pt ca ruleaza android,daca rula ios nu avea nevoie nici macar de jumatate din aceasta configuratie

  11. Mi se pare culmea tupeului sa spui “configuratia e degeaba daca sistemul de operare e praf”, in conditiile in care ios 8 are atatea probleme. Asta arata cat de subiectiv esti si cat de mult marsezi pe niste clisee de mult apuse.

  12. Zi AppleForever, pe ce Samsung ai intampinat problemele de care ai zis mai sus?
    Zaone, daca nu il cenzurezi pe papagalul ala, o sa incep si eu sa-l sa-l jignesc, daca tie nu-ti pasă de ce gasesti in comentarii, mie dc mi-ar păsa.

  13. ce mai conteaza George,galaxy s3 era varf de gama pe atunci,sony xperia s la fel ,astea au fost ultimele mele tel cu android.la vremea aia banuiesc ca le laudai.galaxy s3 a inlocuit xperia s ,am lasat un tel varza si am luat unu si mai varza.apoi veni ifeonu care a rezolvat problema.revenind in prezent stiu multi care se plang de s4,s5,htc m8 ,lg g3 etc .sa nu-mi zici ca is tel slabe ca eu nu le-am folosit ieri ci exact cand au fost lansate

  14. Androidul de pe S3 era vai mama lui si telefonul la fel, nu-nu-l suportam, pe vremea aia foloseam un 3gs, iar apoi un Iphone 4.
    De atunci si pana in ziua de azi s-au modificat multe, ft multe. Cum lumea se plange de S5, de Htc, Z3, etc,etc etc asa se plange lumea si dc Iphone 6 si de Ios 8, inclusiv tu..
    Toate au probleme lor, doar ca multi nu stiu sa recunoasca.

  15. Marian, ce problema ai avut cu iPhone 5? Eu detin unul de la aparitie si arata perfect ca in prima zi, ca sa-i dau nota: 10 din 10. Nu are vopsea sarita, nu are nici cea mai mica zgarietura. Folosit zi de zi cca. 3/5 ore (nu facebook, jocuri… ci telefon, mail, poze, diverse programe specifice activitatii mele), am schimbat bateria pentru ca a fost bonus Apple, sincer nu era inca cazul. Am achizitionat recent un iP 6 plus (am fost un pic reticent la inceput, cu atatea probleme descrise pe iDevice) si nu-mi pare rau. Pana acum nici o problema.
    Recunosc, nu l-am bagat in apa, nu am incercat flexul pe el, nu l-am lovit cu cicanul, nu l-am pus in blender, nu mi-am incercat muschii sa-l indoi si lista poate continua, daca astea sunt motivele pentru defectele sale, atunci recomand ca fiecare sa-si cumpere un device functie de ceea ce doreste sa presteze cu el.
    Referitor la configuratie, eu personal nu am intalnit situatie in care sa nu faca fata.
    Fiecare are dreptul la opinie, dar utilizeaza un device si pe urma comenteaza

  16. tiki taka,am inteles cu totii faptul ca esti inapoiat. Crede-ma pe cuvant cand iti zic,am inteles,nu te duce capul mai mult,acesta este nivelul tau,numai insista. Se vede ca esti doar un pusti de 14-15 ani care plange la mamii si la tatii sa-i cumpere un Iphone. Calmeaza-te,te straduiesti prea mult sa faci o gluma si nu prea rade nimeni…

  17. Zaone, ma refer la faptul ca 3 g ram si octa-core costa mult mai mult ca 1 g ram si dual-core. iOS este mult mai bun ca si androidul din cauza asta are performanțe mai bune.
    Părerea mea ca telefonul perfect este Samsung cu iOS.

  18. AppleForever, ma refer la faptul ca ce configurație are s6 si ce configurație are iPhone 6? Este normal ca Samsung sa fie mai scump, probabil Apple câștiga la un iPhone 6 300%.

  19. Astia cu androizii, de ce va trebuie mega ram si procesor ca sa functioneze samsungul mai slad decat un iphone ? Sa lasam orgoliul deoparte , toate au problemele lor , insa ca si sistem de operare cei de la apple si au facut bine tema .

  20. Cumpărăm telefoane din materiale premium (aluminiu face parte din metalele nobile deci…) ca da ke punem huse pe plastic . Nu știu cine e mai patetic …

  21. Treaba e AppleForever,ca loganul nu a ajuns sa aiba functile de pe Bmw,Loganul a ajuns sa depaseasca Bmw-ul la absolut tot,de la teste sintetice la teste in utilizarea zilnica.
    In timp ce Loganul a tot aparut cu un model nou,mult modificat si cu extrem de multa tehnologie noua,Bmw-ul a ramas tot acolo.
    Asa ca,decat un Bmw pe care sa-l imping mai bine un Logan care merge!

  22. Am avut doua zile un Samsung S5 si nu m-a dat pe spate,așa ca am rămas la Motorola G2 2014 ca are autonomie trei zile si nu il încarc ca pe Samsung in fiecare seara.Poate camera mai salvează ceva…in rest e monoton.
    Cel mai bun design a fost la Apple 4s, cel mai prost design e la Samsung S5.Poate Samsung S6 mai salvează ceva…