UBER – cat costa si cum fac cont ?

uber cat costa cum fac cont

  UBER a lansat uberX in Romania astazi si probabil unii dintre voi se intreaba cat costa o cursa cu o masina UBER si cum va faceti cont pentru a putea beneficia de noua retea. Ei bine pentru a va face un cont trebuie doar sa accesati aceasta pagina si sa va inregistrati acolo cu datele voastre reale, plus o carte de credit care are bani disponibili, un bonus de 40 LEI fiindu-va oferit GRATUIT la inregistrare pentru a efectua curse. Dupa inregistrarea contului descarcati aplicatia UBER din App Store sau Google Play, ea fiind disponibila gratuit pentru smartphone-urile noastre.

Care este tariful UBER si cum fac cont ?

TARIF UBER ROMANIA

  V-ati facut un cont in reteaua UBER si acum va intrebati probabil care este tariful practicat de catre masinile UBER care va vor transporta prin Bucuresti oricand aveti nevoie sa ajungeti rapid undeva. Ei bine, conform celor de la UBER, tariful este calculat in felul urmator : 1.39 LEI pentru pornire + 0.23 LEI per minut + 1.39 LEI per kilometru, deci in mare cam acelasi lucru precum la taxi-uri. Diferenta fata de un taxi este ca in cazul UBER platiti doar cu card-ul la finalul calatoriei, va puteti alege masinia dupa bunul plac si aveti, teoretic, parte de soferi profesionsiti care stiu sa se poarte frumos cu oamenii.

A photo posted by zaone (@zaonero) on

  Pentru a initia o cursa UBER trebuie doar sa deschideti aplicatia, sa verificati masinile de pe traseu, sa stabiliti un punct de ridicare si sa asteptati ca o masina sa vina dupa voi pentru a va ridica. Dupa finalul calatoriei veti primi prin email si o chitanta pentru calatoria voastra, astfel ca veti putea justifica banii chiar si in fata unui sef, sau in fata fiscului daca deduceti cursa. Acestea fiind spuse, eu sunt bucuros ca UBER a intrat intr-un final in piata din Romania si sunt curios sa aflu care este parerea voastra.