Stratos aduce un sistem mai eficient in locul task switcher-ului iOS

  Stratos este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone si iPod Touch-urile care ruleaza iOS 8, el simplificand utilizarea task switcher-ului sistemului de operare. In clipul video de mai sus puteti vedea care este functionalitatea implementata de catre Stratos, el inlocuind Control Center-ul cu o interfata proprie ce ofera o functionalitate similara. Mai exact, tweak-ul este conceput pe diverse pagini in care avem disponibile optiuni pentru controlarea iOS-ului, dar in care avem afisate si toate aplicatiile ramase deschise in background dupa utilizare.

Stratos is a beautiful multitasking switcher replacement that strives to simplify the way you interact with your iPhone. The “control center” page of Stratos consists of your toggles, quick launch buttons, and brightness slider, where you can access the things you need from the stock control center. The media controls page of Stratos is where you can scrub through your media, play, pause, fast-forward, and change the volume.

  Stratos are conceputa o interfata intuitiva si eleganta, astfel ca utilizarea sa va fi nu doar simpla, ci si placuta, totul fiind gandit pentru a oferi o experienta de utilizare mai buna decat cea a iOS-ului. Stratos este disponibil pentru descarcare la pretul de 2$ din repo-ul BigBoss al Cydia.