Samsung Galaxy S6 – imagini reale arata asemanarea cu iPhone 6

Samsung Galaxy S6 IMAGINI REALE

  In cursul serii trecute au aparut primele imagini reale cu Samsung Galaxy S6, presupunerea fiind ca vorbim despre un prototip dezvoltat cu ceva timp in urma de catre compania Samsung. In ciuda acestui lucru terminalul din imagini seamana foarte bine cu toate descrierile facute  pana acum de catre persoane apropiate Samsung sau operatorilor de telefonie mobila care au testat Samsung Galaxy S6. Mai mult decat atat, imaginile dovedes faptul ca Samsung s-a inspirat din design-ul iPhone 6 cand si-a creat terminalul, dar acest lucru nu ar trebui sa uimeasca pe cineva acum.

SAMSUNG GALAXY S6 – PRIMELE IMAGINI REALE SI ASEAMANAREA CU IPHONE 6

  De la butoanele de volum si pana la butonul de inchidere sau sertarul SIM, cei de la Samsung par sa fi analizat cu atentie design-ul iPhone 6 inainte de a il crea pe cel al Samsung Galaxy S6. Imaginile ne arata un Samsung Galaxy S6 care are un design frumos si ar fi fost grozav sa spunem ca Samsung a reusit in sfarsit sa “ghiceasca” ce vor utilizatorii, dar de fapt Apple a facut-o. Partea buna a design-ului celor de la Samsung este ca in Samsung Galaxy S6 nu au despartit carcasa cu antene, precum in cazul iPhone 6, aceasta fiind una dintre “caracteristicile” care mie imi displace.

Samsung Galaxy S6 IMAGINI REALE 1

  Privind Samsung Galaxy S6 in partile inferioara si superioasa observam caracteristici similare cu cele ale iPhone 6 si intelegem ca Samsung nu a dorit altceva decat sa aiba un smartphone care sa faca vanzari. Ma bucur sa vad ca Samsung iese din zona plasticului si trece la materiale premium, insa as fi fost mai bucuros daca Samsung Galaxy S6 ar fi avut un design grozav si diferit de cel al iPhone-urilor Apple.

Samsung Galaxy S6 IMAGINI REALE 2

Samsung Galaxy S6 IMAGINI REALE 3

Samsung Galaxy S6 IMAGINI REALE 4

Samsung Galaxy S6 IMAGINI REALE 5

Samsung Galaxy S6 imagine reala 1

Samsung Galaxy S6 imagine reala 3

Samsung Galaxy S6 imagine reala 2

Samsung Galaxy S6 imagine reala

27 COMENTARII

  1. pana si camera a iesit din carcasa … incep sa cred ca apple le face designul si scade din pretul la componentele comandate la ei

  2. marian dacă o luam după logica ta răspunsul este unde a încăput la Sony z3. Pe de alta parte crezi ca senzorul, sa numărul pixelilor scoate sau nu camera in afara? :))

  3. Eu zic ca e facut la misto, sa induca lumea in eroare si sa comenteze pe marginea subiectului. Nu cred ca cei de la Samsung sunt chiar asa de incuiati. E posibil sa-si fi invat lectiile si acum iau Apple peste picior! Iar Apple merita asta pentru ca s-au lasat pe tanjeala!

  4. Da,butonul de blocare,pus lateral a fost inventat de Apple. Zaone esti jalnic.Pana azi am urmarit cu interes toate postarile, de azi o sa uit acest site.

  5. Oh, oh, butonul nu e pus de Apple acolo, dar desigur ca nu e singurul element care seamana cu cele ale Apple, nu? Ala e doar unul din elementele care seamana cu cele ale iPhone.

  6. Ideea este ca daca ati fost atenti sau daca stiti, Steve Jobs a fost prieten foarte bun cu seful (cei doi lucrand la iOS impreuna), de acum, Android!
    In urma unei cearte dintre ei Steve a ramas cu iOS-ul lui, iar prietenul lui si-a facut propriul OS, si anume Android OS!
    Acesta a umarit in Android sa il faca aproape identic cu iOS, dar liber de securitate, adica pt utilizatorii iPhone, toate tweak-urile sa fie integrate in soft si sa nu existe alte programe de a sparge softul!
    Acum, discutand pe subiect, cei doi aveau si aceleasi Design-uri de telefoane in plan, de aici putem vedea asemanarea dintre iPhone 6 si Samsung S6!!!

  7. Inainte sa va certati ca bezmeticii cine pe cine copiza, nu mai bine asteptati sa apara scula si apoi sa va dati cu parerea ? Cat despre camera iesita in afara nu copiza Apple de loc, e vorba de un senzor mai mare care are nevoie de un ansamblu de lentile mai voluminos, credeti ca Apple sau Samsung nu`si doreau sa aibe camera in interiorul device`ului ? Voi chiar credeti ca este scoasa afara pentru design ?

    Oricum eu nu o sa mai cumpar telefoane Samsung, am un S3 internatioal cu 1 GB .. lasat in paragina de Samsung pe android 4.3 pe motiv ca nu are suficient ram.. Rulez acum pe el Cyanogen Mod 12 5.0.2 cu Paranoid Gapps pico … sistemul de operare manaca doar 400 MB fara bloatware`ul de la Samsung si merge brici totul.

  8. Cu toate ca imi place..si deja de copiat nu mai discut in industria asta ca e la zi la fiecare companie..sigur vor fii multi utilizatori nemultumiti de faptul ca nu ii vei mai putea scoate capacul de pe spate..