Prima Pagina Apple iPhone 6 si iPhone 6 Plus wallpaper pentru iOS 8 – 27.02.2015

iPhone 6 si iPhone 6 Plus wallpaper pentru iOS 8 – 27.02.2015

iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt disponibile de ceva vreme in magazinele Apple si cele ale partenerilor, iar daca le-ati cumparat deja, atunci probabil veti dori sa le personalizati cu un wallpaper. In aceasta idee va ofer posibilitatea de a descarca iPhone 6 si iPhone 6 Plus wallpaper pe care le puteti aplica fara probleme pe intregul ecran al dispozitivelor voastre, ele avand rezolutia potrivita pentru a fi utilizate in terminale fara probleme.

  iPhone 6 wallpaper au o rezolutie de 750 x 1334 pixeli, in timp ce iPhone 6 Plus wallpaper au o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli, adica exact ceea ce va trebuie pentru ecranele noilor terminale ale companiei Apple. Pentru a folosi aceste wallpaper-uri va trebui sa le descarcati in terminale, sa navigati in aplicatia Photos si sa le selectati pentru utilizare, alternativa fiind sa le setati ca si wallpaper prin aplicatia Settings.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus wallpaper

iPhone 6 wallpaper

iPhone 6 Plus wallpaper

  • Tudor

    Zaone dar wallpaper pentru iphone 5/4/ipad nu mai pui ? de cand cu iphone 6 nu am mai vazut 🙂

  • LucianS

    Inseamna ca tare mai citesti iDevice Tudore.Uita-te in arhiva si ai sa vezi ca in fiecare zi sunt articole separate pentru ipad si altele.

  • Sa stii ca astea functioneaza foarte bine si pe iPhone 4 sau iPhone 5.

  • Sunt si pentru iPhone iPod si iPad. Inca pun, o data la 2 3 zile.