Apple Watch va avea parte de o prezentare speciala in Londra

Apple Watch Selfridges

  Daca Parisul a avut parte de o prezentare speciala pentru Apple Watch, compania Apple pregateste una similara si pentru Londra, magazinul Selfridges urmand a o gazdui. In Paris Apple va monta buticuri speciale intr-un magazin specializat pe vanzarea de obiecte de lux, iar in Londra va face acelasi lucru. Mai exact, compania Apple va prezenta Apple Watch intr-o sala numita Wonder Room, aceasta avand o suprafata de peste 6000 de m², o multitudine de brand-uri de lux prezentandu-si produsele pentru vanzare acolo.

  Pentru ca Apple cosntruieste un butic acolo, o zona a camerei a fost acoperita in cursul acestei saptamani pentru a facilita amenajarea ei, Apple Watch-ul urmand a avea parte de un afisaj special. Conform informatiilor, compania Apple va organiza un mini-magazin pentru a prezenta diverse modele ale Apple Watch persoanelor interesate, modelul din aur putand fi deasemenea expus. Pentru prezentarea speciala a Apple Watch compania americana relocheaza anumiti angajati ai Apple Store-urilor londoneze, deci vorbim despre o expunere importanta.

  Apple incearca sa prezinte Apple Watch in magazine pentru a oferi oamenilor posibilitatea de a testa cat se poate de bine produsul inainte de o posibila achizitie, insa ramane de vazut cati vor fi convinsi ca el merita cumparat.