Prima Pagina Huawei Huawei Watch – un smartwatch Android interesant

Huawei Watch – un smartwatch Android interesant

Huawei Watch

  Huawei Watch este un nou smartwatch Android Wear pe care compania chineza se pregateste sa il prezinte in cadrul Mobile Congress 2015, iar noi avem ocazia de a il vedea chiar acum. Dupa cum puteti vedea si din imagini, vorbim despre un smartwatch circular cu un design elegant, el combinand imaginea clasica a unui ceas cu interfata unui smartwatch modern. In prima imagine puteti vedea cum vor fi afisate notificarile in Huawei Watch, inclusiv peste interfata clasica a ceasului, ideea fiind foarte interesanta.

  Conform informatiilor aparute in legatura cu Huawei Watch, acest ceas are un diametru de 42mm, are o coroana digitala pentru a accesa ecranul principal de aplicatii, totul fiind protejat de un panou din sticla de safir si o carcasa din otel inoxidabil. Huawei Watch va fi disponibil in culorile: argintiu, auriu si negru, cei de la Huawei afirmand ca pentru produs vor fi disponibile si o multitudine de bratari care vor potenta design-ul si asa atractiv. Deocamdata nu se cunosc detalii exacte cu privire la specificatiile tehnice ale Huawei Watch sau pretul pe care compania il va cere pentru el, insa vom afla aceste detalii in cursul urmatoarelor zile, dupa prezentarea oficiala din cadrul Mobile World Congress 2015.

Huawei Watch 1

Huawei Watch 2

Huawei Watch 3

Huawei Watch 4

Huawei Watch 5

Huawei Watch 6

Huawei Watch 7

 • Nicos

  Ff gros ..ca si apple watch dealtfel 🙁

 • alexandru

  Va functiona si cu ios?

 • KlaudiNhO

  daca va intercinecta cu iohone e chiar interesant …. mai depinde si la pret dar de obicei e acceptabil pretul

 • amfetamin

  Mai bine sa fie un pic mai gros dar sa te țină naiba bateria măcar doua zile. Câți nu ar vrea sa fie si iPhone 6 cu 1-2 mm mai gros si cu o baterie mai mare?

 • uk

  Daca ruleaza android, foarte slabe sansele sa se poata conecta cu IOS. Ca design arata bine. Nu este departe de LG sau Moto. Doar pretul, bateria si poate ceva features in plus il vor rodica peste cele mentionate mai sus. Altfel, este la fel, daca nu sub.

 • KlaudiNhO

  din filmulete nu prea se vede a fi androidac ….

 • EuGeorge

  Arata ft bine,produs din otel inoxidabil si sticla de safir,deci un produs de calitate. Interfata la Android Wear pare a fi mult mai bine optimizata decat la Moto 360 si in plus nu are nici acea “dunga” neagra.
  Fiind un produs Huawey,cred ca va avea si un pret destul de apropiat de realitate si nu va fi mai scump decat un telefon,cred ca undeva pe la un 250$.
  Cat despre partea de a interactiona cu un Iphone,slabe sanse…desii daca ar face asta,i-ar putea aduce vanzari destul de mari.

 • Pingback: Pretul Huawei Watch rivalizeaza preturile Apple Watch()