Apple Watch Power Reserve – iata ce functie va permite folosirea zilnica

Apple Watch baterie

  Apple Watch va fi prezentat in direct pe 9 martie de catre compania Apple, Tim Cook si alti vicepresedinti urmand a ne explica din nou toate functiile interesante pe care ceasul urmeaza sa le ofere pentru utilizatorii din lumea intreaga. Desi Apple Watch se anunta a fi extrem de interesant, din pacate el urmeaza sa aiba o problema destul de deranjanta, acesta urmand a avea o autonomie a bateriei de doar o singura zi, deci va necesita incarcare seara de seara. Pentru a ajuta utilizatorii sa foloseasca toata ziua ceasul, Apple a implementat o functie numita Power Reserve, ea urmand a dezactiva functiile inutile pentru a mentine Apple Watch functional.

Apple has said the watch battery is estimated to last a full day, requiring a user to charge it at night, similar to a smartphone. The company also developed a yet-to-be-announced feature called Power Reserve, a mode that will run the watch on low energy but display only the time, according to one employee.

  Activarea pe Apple Watch a acestui mod numit Power Reserve va genera o conservare a bateriei prin dezactivarea majoritatii functiilor ceasului Apple, acesta urmand a putea vedea doar care este ora si nimic mai mult. Practic activarea acestui modul Power Reserve va transforma Apple Watch intr-un simplu ceas digital, totul in ideea de a ii conserva bateria suficient de mult pentru ca noi sa il putem incarca. Singurul caz in care functia este utila este acela in care ramanem fara baterie pentru iPhone si trebuie sa stim neaparat cat este ceasul, altfel functia este redundanta din moment ce dezactiveaza 99% din functii.

  Pe data de 9 martie va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce ne va prezenta compania Apple.