Apple Watch este testat in public deghizat in Galaxy Gear

Apple Watch Samsung Galaxy Gear

  Avand in vedere ca Apple Watch va fi prezentat in direct pe 9 martie, astazi am aflat ca el va contine o functie numita Power Reserve care va permite dezactivarea tuturor functiilor in ideea de a conserva bateria pentru utilizare indelungata. Sursele care au furnizat aceste informatii ne spun acum si ca partenerii Apple care folosesc Apple Watch in lumea larga au ceasul Apple deghizat in smartwatch-uri Samsung pentru a nu fi recunoscute. Apple incearca sa tina secrete cat mai multe detalii in legatura cu Apple Watch, iar testarea smartwatch-ului intr-un asemenea mod este cat se poate de normala, majoritatea companiilor procedand intr-un mod similar cu propriile produse.

In an effort to maintain secrecy, engineers testing the watch outside the office even created fake casing that made the Apple device resemble a Samsung watch, one person said.

  Alegerea produselor Samsung are cel mai probabil la baza faptul ca Apple Watch poate fi transformat usor pentru a semana cu un smartwatch al coreenilor, iar daca va uitati la imaginea de mai sus veti intelege exact de ce. Acestea fiind spuse, nu uitati ca va astept pe data de 9 martie pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte compania Apple, iar asta pentru ca nu doar Apple Watch va fi demonstrat.