SAMSUNG GALAXY S6 EDGE – PRET, SPECIFICATII, IMAGINI, LANSARE!

30

Samsung Galaxy S6 Edge ecran margini

  SAMSUNG GALAXY S6 EDGE a fost prezentat cu doar cateva minute in urma impreuna cu “fratele sau” mai mic SAMSUNG GALAXY S6, iar si in cazul sau toate zvonurile, imaginile si clipurile video prezentate de diverse surse s-au dovedit a fi adevarate. Terminalul are ecranul curbat inspre ambele margini si un design similar cu ce al al SAMSUNG GALAXY S6, insa mult diferit de cel al terminalului iPhone 6, asta in principal din cauza ecranului. Exact precum SAMSUNG GALAXY S6 si SAMSUNG GALAXY S6 EDGE  ruleaza Android 5.0 Lollipop si beneficiaza de un ToucWiz usor diferit care ofera functionalitate marginala pentru curburile ecranului.

SAMSUNG GALAXY S6 – SPECIFICATII, PRET, IMAGINI, LANSARE

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE IMAGINI OFICIALE

  SAMSUNG GALAXY S6 EDGE are un procesor octa-core de 64 biti si Exynos cu 4 nuclee tactate la 2.1 GHz si 4 nuclee tactate la 1.5 GHz fabricat folosind tehnologia de 14nm FinFET, ecran Super AMOLED Quad HD de 5.1 inch cu doua margini si rezolutie 2560 x 1440 pixeli si 577 pixeli per inch, 3 GB RAM DDR4, camera principala de 16 megapixeli, camera frontala de 5 megapixeli si baterie de 2600 mAh. Separat Samsung Galaxy S6 EDGE se poate incarca fara fir cu ajutorul unui modul de incarcare wireless integrat direct in dispozitiv, astfel ca nu va fi necesara utilizarea unor carcase dedicate.

  Conform celor de la Samsung, atat SAMSUNG GALAXY S6, cat si SAMSUNG GALAXY S6 EDGE au ecranele protejate de noul Gorilla Glass 4 care este mai rezistent si mai subtire decat Gorilla Glass 3-ul lansat anul trecut. Separat Samsung sustine ca in ambele terminale foloseste un nou metal cu 50% mai puternic decat cele utilizate in alte terminale mobile, promitand chiar ca ale sale produse nu se indoaie.

  Pentru Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, compania Samsung foloseste in sfarsit medii de stocare flash de capacitate mare, astfel ca terminalele sunt in sfarsit lipsite de lag, asa cum se intampla in cazul iPhone-urilor. Exact precum iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cei de la Samsung au implementat inclusiv un sistem de plati mobile numit Samsung Pay, acesta urmand a functiona prin tehnologia NFC. Pentru incarcare rapida avem un sistem de wireless charging care foloste un modul incorporat in terminale pentru a permite inregistrarea fara a folosi un accesoriu special.

  Samsung Galaxy S6 EDGE va fi disponibil in culorile: alb, negru, auriu si verde, deci vorbim despre clasicele culori alese pentur terminalele proprii in trecut. In ceea ce priveste camera, Samsung sustine ca poate inregistra clipuri video in timp real folosind tehnologie HDR, aceasta fiind prima oara cand o asemenea functie este implementata intr-o camera pentru un smartphone.

  Dupa cum va asteptati, din pacate carcasa Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge nu poate fi detasata, astfel ca bateria nu va putea fi schimbata la nevoie. Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge urmeaza sa fie lansate pe data de 10 aprilie in aproape 30 de tari de pe glob, compania evitand sa ofere detalii cu privire la preturile terminalelor.

  Aici puteti vedea preturile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge.

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE IMAGINI OFICIALE 1

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE IMAGINI OFICIALE 2

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE IMAGINI OFICIALE 3

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE IMAGINI OFICIALE 4

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE IMAGINI OFICIALE 5

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE IMAGINI OFICIALE 6

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE IMAGINI OFICIALE 7