Preturile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge

SAMSUNG GALAXY S6 IMAGINI OFICIALE 4

  Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge au fost prezentate aseara, iar dupa cum ne-am obisnuit deja, compania Samsung nu a publicat preturile oficiale pentru noile sale produse. Chiar si asa, in ultimele saptamani au aparut diverse speculatii cu privire la preturile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, iar ele s-au dovedit a fi cat cat se poate de aproape de realitate. Oficial Samsung nu le-a anuntat, insa reprezentantii companiei le-au furnizat pentru jurnalistii prezenti in cadrul Mobile World Congress 2015 si mai jos le aveti listate pe toate.

Preturi Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge

  • Samsung Galaxy S6 32 GB: 699 euro;
  • Samsung Galaxy S6 64 GB: 799 euro;
  • Samsung Galaxy S6 128 GB: 899 euro;
  • Samsung Galaxy S Edge 32 GB: 849 euro;
  • Samsung Galaxy S Edge 64 GB: 949 euro;
  • Samsung Galaxy S Edge 128 GB: 1049 euro;

  Desi aseara v-am spus cat costa Samsung Galaxy S6 in baza unei imagini descoperite pe website-ul unui retailer din Marea Britanie, acolo nu vedeam ce model al terminalului era listat pentru respectivul pret. In ciuda acestui lucru, mai sus puteti vedea ca Samsung Galaxy S6 va avea acelasi pret de vanzare cu iPhone 6, diferenta fiind ca modelul ieftin al terminalului Apple are jumatate din spatiu de stocare oferit de terminalul Samsung. Incepand cu versiunile de 64 GB ale iPhone 6 si Samsung Galaxy S6 preturile sunt identice, deci utilizatorii vor primi acelasi lucru.

  In cazul Samsung Galaxy S6 Edge preturile sunt cu 150 de euro mai mari decat in cazul Samsung Galaxy S6, iar diferenta fata de iPhone 6 Plus este de 50 de euro. Dupa cum puteti vedea mai sus, Samsung Galaxy S6 Edge este cu 50 de euro mai scump decat iPhone 6 Plus in toate cazurile, iar acest lucru probabil va afecta vanzarile. Putini utilizatori vor fi dispusi sa plateasca peste 1000 de euro pentru un Samsung Galaxy S6 Edge, astfel ca acest model probabil nu va avea vanzari grozave.