Prima Pagina aplicatii Data Widget – afișează în Notifications Center traficul de date este disponibila...

Data Widget – afișează în Notifications Center traficul de date este disponibila GRATUIT

Data Widget

  Data Widget este o aplicație foarte simplă disponibilă de nu foarte mult timp în App Store pentru iPhone, iPad și iPod Touch, ea permițându-ne să ne monitorizăm rapid traficul de date consumat direct din Notifications Center-ul iOS 8. După cum puteți vedea deja din imaginea de mai sus, aplicația implementează în Notifications Center un widget ce afișează traficul de date consumat de către noi indiferent de perioada de timp în care a fost făcut. Widge-ul preia informațiile direct din counter-ul iOS-ului, astfek că veți ști oricând exact ce trafic de date ați consumat folosindu-vă terminalul.

THE FIRST IOS DATA WIDGET, A SINGLE SWIPE IS ALL! IT TAKES A CREATIVE DESIGN NAMED DOUBLE PROGRESS, WHICH BRINGS TIME AND DATA IN ONE SIMPLE DIAGRAM. YOU CAN SEE ALL AT A GLANCE . COMPATIBLE WITH ALL CARRIER NETWORKS! REAL-TIME MONITORING,HISTORY. GREEN APP: NO CONSUMPTION DATA, NO GPS, NO ADS.

  Deși widget-ul poate fi o metodă excelentă de a monitoriza traficul de date consumat, nu vă recomand să vă administrați alocația lunară de trafic din abonament în baza sa deoarece operatorii de telefonie mobilă calculează diferit conectările voastre. Data Widget este disponibilă pentru DESCĂRCARE GRATUITĂ în format universal în App Store.

 • tony

  Salut ! poti sa imi spui ce anume face “curent usage” in settings-ul aplicatiei ? nu imi dau seama. eu am 1,5 GB pe luna inclusi in abonam. nu prea inteleg

 • looper

  @tony – în funcție de când instalezi aplicația, de acolo poți sa setezi cat ai consumat deja luna asta, eu încep de pe 1 sa contorizez și pana azi am consumat 100 mb, asta trec acolo.

 • Wazz

  am aplicatia de vreo 4 luni si tin sa va zic ca arata corect traficul curent (in luna respectiva), dar nu iti memoreaza in fiecare luna cat ai consumat.
  nu stiu daca mai costa bani (eu am cumparat-o cu 1 euro), dar daca tot este cu bani, nu va recomand s-o cumparati

 • Ionel

  Contorizeaza total gresit. Am folosit-o si eu insa mi-a dat eroare de 400 Mb intr-o luna din 1,5 Gb.

 • paul

  Contorizeaza bine.. Contorizeaza usage’ul exact din telefon. O folisesc si eu de cateva luni

 • alex

  eu am incluşi 5 gb pe luna.aş vrea o aplicaţie in care sa pot seta o limita.şi cand ajung la acea limita de trafic,conexiunea de date sa se opreasca.exista aşa ceva?pe android ştiu ca da

 • Lucian Haragus

  @alex
  Dataman next, poti seta limita ai widget si vezi exact cat si cum.. Eu aplicatia asta o folosesc si nu am nici un fel de problema..

 • looper

  Dataman e cea mai tare, mai ales ca are opțiune să-ți arate cat ai consumat în toate lunile de când ai instalat-o.

 • Radu

  Recomand aplicația My Data Mgr, e free si detaliază corect consumul, inclusiv roamingul.

 • Radu

  Are si alerte de consum trafic, etc

 • tony

  aha 🙂 merci !