Prima Pagina iOS 8 - noutati, functii, setari imagini, video, aplicatii, stiri Rata de adoptie a iOS 8 continua sa creasca

Rata de adoptie a iOS 8 continua sa creasca

3

rata adoptie ios

  iOS 8 a avut parte de un an 2014 foarte problematic, numeroasele proble aparute in actualizarile lansate de catre compania Apple tinand utilizatorii departe de gandul de a instala noua versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri. Combinand totul si cu imposibilitatea de a instala actualizarea fara cativa GB liberi de spatiu in terminale, rezultatul final a fost o rata de adoptie scazuta fata de iOS 7, lansat cu un an in urma. Astazi Apple sustine ca rata de adoptie a iOS 8 a ajuns la 75%, in crestere cu 3% fata de acum trei saptamani, deci lucrurile nu evolueaza grozav.

  Desi incepand cu iOS 8.1.3 compania Apple a rezolvat problema privind spatiul necesar pentru actualizarea versiunilor de operare iOS 8, cei care inca au iOS 7 nu beneficiaza de imbunatatirea facuta acum. In aceasta idee, lumea inca se fereste de iOS 8, 22% dintre iDevice-urile Apple inca ruland iOS 7, iar aici intervine si problema performantelor scazute ale iPad 2 sau iPhone 4S, Apple nereusind sa rezolve complet aceasta problema. In concluzie, iOS 8, inca este departe de a egala iOS 7 in ceea ce priveste rata de adoptie si e putin probabil sa o mai faca pana in toamna, deci ramane ca iOS 9 sa spele rusinea actualei versiuni a iOS.