Prima Pagina Apple Apple dezvolta o functie a Apple Maps pe care o vei iubi

Apple dezvolta o functie a Apple Maps pe care o vei iubi

Apple Maps Apple

  Apple Maps este “oaia neagra” din lista de servicii online dezvoltate de catre compania Apple, iar asta deoarece serviciul a generat un numar foarte mare de probleme pentru utilizatorii din lumea intreaga. In ciuda acestui lucru, compania Apple a promis ca va rezolva principalele probleme ale Apple Maps si intr-o buna masura a reusit sa faca acelasi lucru. Continuand imbunatatirile, companiei Apple i-au fost inregistrate o serie de brevete de inventie care ii ofera sistemului posibilitatea de a ne directiona doar prin zone in care exista acoperire GSM pentru telefoanele noastre.

  Cu ajutorul acestei functii, Apple Maps poate analiza rutele concepute pentru noi coroborandu-le cu hartile privind acoperirea operatorilor de telefonie mobila, rezultatul final fiind o directionare doar prin zone cu acoperire GSM.  Informatiile operatorilor nu vor fi singurele utilizate de catre Apple, compania americana folosindu-se si de datele anonime primite de la persoanele care folosesc Apple Maps, ea analizand zonele cu acoperire in functie de rutele facute de utilizatori. Acest sistem poate genera in anumite cazuri rute mai lungi decat in mod normal, insa in baza lor vom fi mereu conectati la internet in timpul navigarii.

  Ideea din spatele sistemului este foarte buna, deoarece cu ajutorul sau nu vom avea probleme cu internetul sau apelurile telefonice, autonomia bateriei avand in acelasi timp de beneficiat de pe urma sa. In brevetele sale de inventie Apple vorbeste in mod explicit despre navigatia dedicata masinilor, majoritatea dintre ele datand din anul 2012, atunci cand Apple a renuntat la Google Maps. Avand in vedere ca vorbim despre un sistem detaliat deocamdata doar in brevete de inventie, ramane de vazut cand sau daca aceasta tehnologie va ajunge in iPhone-uri.

 • kla

  Poate pt ei sa fie o functie buna, caci n’au semnal ca noi oriunde si in orice colt…

 • AllexChyu

  e o functie atat de inutila incat cu siguranta o sa o iubesc. foarte bine gandit titlul articolului, la concurenta cu alea de tipul “da click aici sa vezi nujt ce porcarie!”

 • Claudiu

  Cand o sa te zdrobeasca cineva cu masina in timp ce isi verifica wall-ul nu vei mai iubi asa mult functia asta.

 • Costin

  o sa-ti doresti sa te casatoresti ca sa poti face copii sa-i poti bate cand o sa vezi asta,da click aici.e cea mai inutila functie posibila.sa zicem ca de la bucuresti spre constanta pe A2 nu avem semnal,ce facem?ocolim cateva zeci sau sute de kilometri si o luam pe drumuri vechi numai ca sa avem semnal si net?

 • amfetamin

  O funcție muuuuult mai utila ar fi fost dacă îți dădea posibilitatea sa salvezi hărțile offline,nu tâmpenia asta,la care degeaba ai semnal gsm,dacă nu ai 3G/4G,sau dacă e foarte slab,asa ajungi sa ocolești câțiva km pana își face refresh la ruta.

 • Jayson

  O mare porcarie de functie! :)))

 • Adrian

  Nu conteaza cat de buna este functia (nu ati inteles) bine ca au mai primit niste brevete de inventie.