Prima Pagina iOS 8 - noutati, functii, setari imagini, video, aplicatii, stiri iOS 3 vs iOS 8 – animatiile si cum ne afecteaza utilizarea...

iOS 3 vs iOS 8 – animatiile si cum ne afecteaza utilizarea (Video)

  Din iOS 3 si pana in iOS 8 compania Apple a schimbat radical modul in care sunt afisate si functioneaza animatiile in sistemul sau de operare, iar acest lucru nu este in beneficiul utilizatorilor, dupa cum veti vedea din clipul video de mai sus. Practic iOS 8 are animatii ce sunt derulate pentru o perioada de timp mai lunga decat in trecut, iar acest lucru ingreuneaza utilizarea sistemului de operare, impiedica interactiunea rapida cu el. Daca vi s-a intamplat sa incercati sa faceti ceva rapid pe terminalele voastre si iDevice-ul parea sa nu inregistreze atingerile facute pe ecran, ei bine problema nu era de la ecran in sine, ci de la iOS.

  Ecranul refuza sa inregistreze, in anumite cazuri, atingerile pana cand o animatie a terminat de rulat, astfel ca in unele situatii nu putem deschide o aplicatie sau trece de la un meniu la altul pana cand animatia a fost complet rulata. Aceasta regula a existat dintotdeauna in iOS, insa de la iOS 3 la iOS 8 durata animatiilor a crescut semnificativ, astfel ca pentru anumite actiuni timpul de rulare al animatiilor a cresct semnificativ. Desigur ca singurele solutii de a rezolva probleme de acest gen implica jailbreak si instalarea unor tweak-uri precum Speed Intensifier, insa nu oricine este dispus sa isi exploateze terminalul intr-un asemenea mod.

 • alex

  De cand a murit Steve Jobs, Apple ia o intorsatura nefavorabila pt clienti

 • adrian

  Adevarat !

 • marian_24

  Am un iPhone 4S cu iOS 6.1.3, este super. Am iPhone 5 si 6 cu iOS 8.1.3 si am momente cand vreau sa le sparg. La un interval de 15-20 apeluri primite răspund si telefonul tot suna pana întrerupe respectivul ca eu nu pot sa răspund.

 • vali

  Cede ca taticu Jobs se invarte in sicriu cand vede ditamai tigla de iphone 6 si 6 plus

 • Chatagra

  Din pacate Apple are multe probleme de rezolvat cu ios 9 sper sa le adreseze pe cele mai deranjante …Din punctul meu de vedere in ceea ce priveste animatiile sunt cu 50% mai lente decat e necesar .. Oricum sunt o groaza de alte probleme ale aplicatiei de telefonie care trebuie rezolvate intai ..sa nu uitam ca iphone-ul este totusi un telefon in prima instanta..

 • Claudiu

  Pai de ce nu rămâi tu la iPhone 4s dacă e prea mare iPhone 6 pentru tine?

 • unu

  Lasa-l ca poate ar vrea sa treaca si el la iPhone 4s. Acum are un 3GS, asa ca…

 • adrian

  Eu nu inteleg astia care plang dupa ios 6 …ramaneti la ios 6 ca atat puteti nu ca obliga nimeni sa avansati…iar cei care spun ca au probleme cu ios-ul treceti o luna pe android si faceti comparatie sa vedeti ca o sa ziceti ca ios nubare nici o problema fata de alte sisteme de operare…sa tinem cont pentru un tel cu 1gb ram se misca mai bn decat unul cu 2-3 gb android si face mai putine probleme…deci bafta

 • Davis

  Bine ma du-te si dormi ..

 • Claudiu

  @Davis nice one!

 • snefu

  Cum pot sa vad clipurile, din aplicatia iDevice.ro, in landscape?

 • Nu poti, iar accesarea link-urilor in browser se face pentru ca inca nu exista browser intern in aplicatie.

 • sawrl

  nu este vorba de terminarea animatiilor de procesul de deruare al acestora, ci mai degraba este o problema majora! puteti incerca sa dezactivati animatiile (settings/general/accessibility->reduce motion-ON) si veti vedea ca de fapt sunt taiate animatiile dar timpul acela in care ele ar fi fost rulate pe ecran tot exista si practic tot trebuie asteptat acel timp pana se “termina animatia” de rulat pentru ca apoi sa recunoasca atingerile pe ecran. eu consider ca softul nu este dezvoltat bine. probabil au facut o “taiere” de animatii in sensu de a nu afisa pe ecran. insa ele de fapt exista (sau ruleaza). ciudat!

 • robert

  Bine punctat ! Nu animațiile sunt problema softul in sine a fost creat ca sa îngreuneze procesul de rulare al telefonului cel mai probabil este o strategie de marketing trebuie sa si vanda si ei telefoanele pana la urma..daca s ar mișca toate la fel de ce le am mai cumpăra…

 • george g

  Ia joaca-te tu amice cu un nexus 5 cu lollipop si mai pune un comment dupa………