Speed Intensifier face iOS 8 EXTREM de RAPID!

Speed Intensifier este un tweak al Cydia conceput in ideea de a ne permite sa crestem performantele iOS 8 prin modificarea vitezei de rulare a animatiilor.

iPhone 6 Plus

  Daca sunteti nemultumiti de lentoarea utilizarii iOS-ului iDevice-urilor voastre, ei bine va anunt ca exista o solutie pentru problema care va face iOS 8 EXTREM de rapid in utilizarea zilnica a terminalelor noastre. Speed intensifier se numeste solutia pentru problema aceasta, el fiind un tweak al Cydia care a fost conceput special in ideea de a ne permite sa facem orice iOS extrem de rapid.

  Lansat cu cativa ani de zile in urma, Speed Intensifier este compatibil acum cu iOS 8, iPhone 6, iPhone 6 Plus si iPad Air 2, el oferind posibilitatea de a face sistemul de operare mai rapid prin modificarea modului in care sunt rulate animatiile. iOS-ul indeplineste functiile repede, dar nu extrem de repede deoarece Apple a setat ca animatiile sa functioneze intr-o anumita perioada de timp de cateva milisecunde, acest lucru dand uneori senzatia ca iOS-ul are lag la utilizare.

  Folosind Speed Intensifier puteti elimina acest lag permitand utilizarea extrem de rapida a sistemului de operare prin indeplinirea aproape imediata a oricaror actiuni. Navigarea prin meniuri se va face aproape instant, deschiderea sau inchiderea aplicatiilor va fi mult mai rapida, accesarea centrului de notificari sau a centrului de control se va face cat ati clipi, totul putand fi personalizat chiar de catre voi.

Works on iOS 7 & iOS 8. Comes with Simple, Advanced mode and Spring animations. Advanced mode is the traditional whole system speed up. Simple mode is just system stock animations speed up. Does not drain your battery, configure options from settings. Speed Intensifier speeds up system animations such as:
App opening/close
Loading indicaters
In-App Animations
navigate between page

  Speed intensifier are doua moduri de functionare, unul simplu care modifica doar anumite animatii ale sistemului de operare si unul avansat care face intreaga interfata a iOS 8 extrem de rapida. Alegerea unuia sau a altuia depinde de preferintele voastre, dar si de hardware-ul iDevice-ului, terminalele vechi necesitand o abordare mai moderata, ele nefiind capabile sa ruleze totul instant.

  Speed Intensifier promite sa faca toate interfata iOS-ului extrem de rapida, dar rezultatele depind si de terminalele voastre, astfel ca pe un iPhone 4S nu veti putea face totul la fel de repede precum pe iPhone 6 oricat ati incerca. In aceasta idee, nu va asteptati ca Speed Intensifier sa creasca din senin performantele unui terminal cu 512 MB RAM, deci in aceste cazuti veti avea parte de o imbunatatire marginala spre moderata a functionalitatii.

  Speed Intensifier este disponibil pentru descarcare din repo-ul ModMyi al Cydia.