Prima Pagina iOS 8 - noutati, functii, setari imagini, video, aplicatii, stiri Speed Intensifier face iOS 8 EXTREM de RAPID!

Speed Intensifier face iOS 8 EXTREM de RAPID!

Speed Intensifier este un tweak al Cydia conceput in ideea de a ne permite sa crestem performantele iOS 8 prin modificarea vitezei de rulare a animatiilor.

iPhone 6 Plus

  Daca sunteti nemultumiti de lentoarea utilizarii iOS-ului iDevice-urilor voastre, ei bine va anunt ca exista o solutie pentru problema care va face iOS 8 EXTREM de rapid in utilizarea zilnica a terminalelor noastre. Speed intensifier se numeste solutia pentru problema aceasta, el fiind un tweak al Cydia care a fost conceput special in ideea de a ne permite sa facem orice iOS extrem de rapid.

  Lansat cu cativa ani de zile in urma, Speed Intensifier este compatibil acum cu iOS 8, iPhone 6, iPhone 6 Plus si iPad Air 2, el oferind posibilitatea de a face sistemul de operare mai rapid prin modificarea modului in care sunt rulate animatiile. iOS-ul indeplineste functiile repede, dar nu extrem de repede deoarece Apple a setat ca animatiile sa functioneze intr-o anumita perioada de timp de cateva milisecunde, acest lucru dand uneori senzatia ca iOS-ul are lag la utilizare.

  Folosind Speed Intensifier puteti elimina acest lag permitand utilizarea extrem de rapida a sistemului de operare prin indeplinirea aproape imediata a oricaror actiuni. Navigarea prin meniuri se va face aproape instant, deschiderea sau inchiderea aplicatiilor va fi mult mai rapida, accesarea centrului de notificari sau a centrului de control se va face cat ati clipi, totul putand fi personalizat chiar de catre voi.

Works on iOS 7 & iOS 8. Comes with Simple, Advanced mode and Spring animations. Advanced mode is the traditional whole system speed up. Simple mode is just system stock animations speed up. Does not drain your battery, configure options from settings. Speed Intensifier speeds up system animations such as:
App opening/close
Loading indicaters
In-App Animations
navigate between page

  Speed intensifier are doua moduri de functionare, unul simplu care modifica doar anumite animatii ale sistemului de operare si unul avansat care face intreaga interfata a iOS 8 extrem de rapida. Alegerea unuia sau a altuia depinde de preferintele voastre, dar si de hardware-ul iDevice-ului, terminalele vechi necesitand o abordare mai moderata, ele nefiind capabile sa ruleze totul instant.

  Speed Intensifier promite sa faca toate interfata iOS-ului extrem de rapida, dar rezultatele depind si de terminalele voastre, astfel ca pe un iPhone 4S nu veti putea face totul la fel de repede precum pe iPhone 6 oricat ati incerca. In aceasta idee, nu va asteptati ca Speed Intensifier sa creasca din senin performantele unui terminal cu 512 MB RAM, deci in aceste cazuti veti avea parte de o imbunatatire marginala spre moderata a functionalitatii.

  Speed Intensifier este disponibil pentru descarcare din repo-ul ModMyi al Cydia.

 • Edy

  La fel e si noslowanimations?

 • Da, aproximativ acelasi lucru.

 • D.L. Andrei

  Cam glitch-uie

 • lucian

  iOS 7 Intensifier functioneaza perfect si pe iOS8

 • Aurelian

  Scuze de offtopic: dimineata aceasta am observat ca Siri nu functioneaza de nici un fel, intelege tot ceea ce ii spun pentru ca transcrie corect toate cuvintele in schimb imi spune ca nu ma poate ajuta si sa mai incerc. Alta problema pe care am observat-o acum 3 zile, icloud, pozele facute pe iPhone nu ajung pe iPad, in calendarul de pe iPhone imi apar sarbatorile nationale iar pe iPad nu… Si o alta problema care ma deranjeaza detul de tare este primirea email-urilor, asta e cam de la inceputul ios 8: Datele push nu functioneaza cum trebuie si nu primesc notificari de email-uri noi, sau le primesc foarte foarte tarziu. Deci trebuie sa intru manual ca sa fiu sigur ca citesc email-urile primite. O alta problema, FaceTime: atat video cat si audio, nu prea se conecteaza. Am incercat de cateva ori sa folosesc aceasta functie dar am renunt complet la ea pentru ca nu funcioneaza. Toate aceste probleme le am de la ios 8. Voi aveti aceste probleme? Precizez ca detin iPhone 5s si iPad 4.

 • Ionut

  Salut zaone. Doresc sa fac jailbreak pe un iph 5s.. Se pierde garantia daca fac? Ce dezavantaje as avea?

 • Marian

  @lucian: de pe ce sursa ai speed intensifier pt ios 7 ? Mersi

 • Ce ISP ai?

 • Pierzi garantia doar daca il duci jailbroken pentru rezolvarea vreunei probleme care tine de garantie.

 • Marian

  @Zaone: Cel pt ios 8 … Impreunat cu spot lock nu functioneaza ok. Cand am avut cel pt ios 7 functiona super

 • erb

  Probabil pe i4s se merita, animatiile avand lag considerabil. Dar pe 5 si 5s nu se merita, fac oricum fata f bine animatiilor, dar tweak-ul asta le accelereaza nenatural si neliniar, mai ales spre sfarsitul lor, simtiindu-se un break in finalul animatiei, ca si cum nu ar fi finalizate. Animatiile din iOS au o decelerare spre final care le da finete, tweakul asta anulandu-l. Nu il recomand decat celor impactati foarte puternic in performanta si care sunt dispusi sa faca un compromis in feeling-ul os-ului. Noslowanimations pare sa se descurce mai bine.

 • Ei, probabil are probleme cu unele tweak-uri, dar se vor rezolva.

 • gallaxya

  Springtomize face acelasi lucru (mai frumos iti da posibilitatea sa setezi tu viteza) si inca vreo 300 de alte chestii asa ca recomand!

 • dantes

  Merge perfect! Se simte diferenta (iphone6)!

 • xpender

  Folosesc tweak-u asta de cca 2 ani impreuna cu Springtomize. Din start spun ca nu mi-asi mai lua iphone daca exista posibilitatea de jb si instala tweak-uri de genul.

 • Pingback: 4 tweak-uri care transforma iPhone 6 in iPhone 6S | iDevice.ro()

 • Pingback: Cum faci iPhone 6 mai rapid ca iPhone 6S (Video) | iDevice.ro()

 • Pingback: Fa iPhone de 5 ori mai rapid FARA jailbreak! | iDevice.ro()