Samsung sustine cu tarie ca nu a copiat iPhone 6

Samsung copiat iPhone 6

  Lansarea Samsung Galaxy S6 a adus in discutie o intrebare destul de importanta pentru compania coreena, foarte multi jurnalisti lansand ideea ca Samsung a copiat iPhone 6 in noul sau terminal dezvaluit la Mobile World Congress 2015. Pentru a linisti Apple, vicepresedintele diviziei de marketing a Samsung, Younghee Lee, a afirmat ca in opinia sa Samsung Galaxy S6 nu copiaza diverse elemente de design ale iPhone 6. Conform acestuia, noul produs al Samsung ar avea tonuri de culoare mai intense, cu o carcasa de textura diferita si materiale mai durabile, deci design-ul este complet diferit.

After seeing the real thing, do you really think the S6 looks like iPhone 6? If you look at the real thing, it is really not the same, and we have deeper color tones. There is a different texture and durability [to the S6] which shows a different design DNA and language.

  Desigur ca “realitatea bate filmul”, astfel ca la o simpla comparatie facuta pentru Samsung Galaxy S6 si iPhone 6 se observa destul de usor multe elemente similare intre cele doua terminale, dar Samsung nu are cum sa le recunoasca vreodata public. In aceasta idee, afirmatiile facute de catre managerul Samsung sunt in mare parte inutile si asta deoarece ele nu au rolul decat de a adanci ideea ca Samsung nu are vreun interes vis-a-vis de competitori si ceea ce fac ei. Acestea fiind spuse, in sediul Samsung din Coreea de Sud lumea este convinsa ca Samsung Galaxy S6 nu seamana cu iPhone 6, asa ca nu ne ramane decat sa aderam la aceasta convingere, sau nu.