Prima Pagina Samsung Galaxy S6 Samsung Galaxy S6 si functia copiata dupa Touch ID ?

Samsung Galaxy S6 si functia copiata dupa Touch ID ?

  Samsung Galaxy S6 vine cu un nou cititor de amprente implementat in butonul Home, compania Samsung realizand ca swipe-urile pentru a debloca un terminal sau a autoriza plati sunt o idee stupida. Pentru noul sau terminal cei de la Samsung au decis sa ofere posibilitatea de a plasa un deget pe butonul Home pentru a scana o amprenta, aceasta fiind cea mai buna metoda oferita pana acum de alti producatori. In clipul video de mai sus aveti prezentat sistemul de scanare a unei amprente in Samsung Galaxy S6, unii spunand ca procedura este similara cu cea a inregistrarii unei amprente in Touch ID.

  Mai exact, interfata folosita de catre Samsung ar fi similara cu cea a Touch ID si daca va uitati la clip veti vedea ca inclusiv cel care isi inregistreaza degetul spune acest lucru, el facand parte din echipa editoriala a unui website dedicat Android. Acum eu nu spun ca Samsung a copiat acest sistem de inregistrare a amprentelor, o spun cei care sunt fani ai Android si de aici trageti singuri concluziile in legatura cu el. In ceea ce priveste scanarea de amprente Samsung nu a copiat ceva in Samsung Galaxy S6, ci doar a ajusn in final la concluzia ca trebuie sa-si asculte utilizatorii.

  Era destul de stupid ca in Samsung Galaxy S6 Samsung sa le ceara din nou utilizatorilor sa faca swipe-uri pe butonul Home pentru citirea de amprente si ma bucur ca si-a regandit functionalitatea, chiar daca unii o acuza de copiere.

 • nicu

  Sigur se vede din avion ca e copiat

 • adrian

  nu conteaza ca e copiat, conteaza ca l-au facut sa functioneze cum trebuie, si asta inseamna ca schimbarea nu a fost facuta din soft, ci si prin schimbare senzorului cu unul asemanator IP… nu sunt fan Samsung, dar e primul fapt concret bun pe care-l vad la noile modele S6…

 • m.ionuț

  100% copy paste

 • V.P

  Aici au copiat bine ;)).

 • Ari

  Ei au copiat pe naiba! Pur si simplu au intrat in rând cu lumea. Unde altundeva sa l fi pus..?

 • JohnnyD

  Tipic Samsung…

 • V.P

  @Ari , lumea fiind Apple !!

 • bcr

  Nu ne intereseaza cine pe cine copiaza!
  Nu asta este important,dar voi ce stiti…??? doar sa comentati ca tatele!

 • marian_24

  Cititorul de amprenta nu a fost inventat de Apple, ca l-au folosit ei primii pe telefoane si ca acum il folosește si Samsung asta nu înseamnă ca-i copiază. Numai aberații vorbiți, era brevetat de ei daca-l inventau ei. Vorbiti si de faptul ca Apple a inventat apa calda, gaura la macaroane, mersul pe bicicleta, etc.

 • Severius

  Nu a copiat Samsung nimic, ei aveau de foarte multa vreme, dinainte sa scoată Apple prima generație de IPhone.

 • Severius

  Dacă va întrebați ce aveau, răspunsul este foarte simplu: ORICE!!! Eu zic că nu trebuie să mai intre nimeni în polemică cu fanii Samsung, că ei au fost primii în orice!! O zi plăcută tuturor!!

 • Pingback: Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 - comparatia scanarii amprentelor (Video)()