Samsung Galaxy S6 si functia copiata dupa Touch ID ?

12

  Samsung Galaxy S6 vine cu un nou cititor de amprente implementat in butonul Home, compania Samsung realizand ca swipe-urile pentru a debloca un terminal sau a autoriza plati sunt o idee stupida. Pentru noul sau terminal cei de la Samsung au decis sa ofere posibilitatea de a plasa un deget pe butonul Home pentru a scana o amprenta, aceasta fiind cea mai buna metoda oferita pana acum de alti producatori. In clipul video de mai sus aveti prezentat sistemul de scanare a unei amprente in Samsung Galaxy S6, unii spunand ca procedura este similara cu cea a inregistrarii unei amprente in Touch ID.

  Mai exact, interfata folosita de catre Samsung ar fi similara cu cea a Touch ID si daca va uitati la clip veti vedea ca inclusiv cel care isi inregistreaza degetul spune acest lucru, el facand parte din echipa editoriala a unui website dedicat Android. Acum eu nu spun ca Samsung a copiat acest sistem de inregistrare a amprentelor, o spun cei care sunt fani ai Android si de aici trageti singuri concluziile in legatura cu el. In ceea ce priveste scanarea de amprente Samsung nu a copiat ceva in Samsung Galaxy S6, ci doar a ajusn in final la concluzia ca trebuie sa-si asculte utilizatorii.

  Era destul de stupid ca in Samsung Galaxy S6 Samsung sa le ceara din nou utilizatorilor sa faca swipe-uri pe butonul Home pentru citirea de amprente si ma bucur ca si-a regandit functionalitatea, chiar daca unii o acuza de copiere.