Apple va prezenta jocuri pentru Apple Watch pe 9 martie

jocuri Apple Watch

  Jocurile pentru Apple Watch vor fi unul dintre punctele principale pe care compania Apple le va utiliza pentru a-si prezenta viitorul ceas in conferinta de luni, dezvoltatori de jocuri pentru smartwatch urmand a isi prezenta creatiile. Apple lucreaza de cateva luni de zile cu anumiti dezvoltatori de jocuri pentru iOS ajutandu-i sa creeze o experienta similara pentru Apple Watch, insa intr-un mod mult mai simplu. Rezultatul colaborarii dintre Apple si acesti dezvoltatori va fi prezentat in cursul zilei de luni in conferinta dedicata Apple Watch, compania americana dorind sa demonstreze ca inclusiv aceste produse pot fi utilizate pentru jocuri.

  Unele aplicatii pentru Apple Watch sunt jocuri in adevaratul sens al cuvantului, desi ele sunt simple si ofera o experienta nu foarte complexa, in timp ce altele sunt aplicatii companion pentru jocuri. Mai exact, cei de la EA Games dezvolta o aplicatie pentru Apple Watch dedicata Real Racing 3, ea urmand a afisa informatii despre progresul in timpul curselor, pozitia competitorilor, timpii fiecarei ture si multe altele. In aceeasi masura, alti dezvoltatori produc aplicatii companion pentru alte titluri, ele urmand a imbunatati experienta oferita pe terminale iPhone, insa fara a ne permite sa ne jucam direct pe ceas.

  Apple are o multitudine de idei in legatura cu modul in care poate fi utilizat Apple Watch pentru jocuri, iar luni vom vedea o parte dintre cele mai importante. Nu uitati ca luni incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce ne va prezenta compania Apple.