WhatsApp Messenger – interfata pentru apeluri VoIP apare in primele imagini

  WhatsApp Messenger ne va permie sa efectuam apeluri VoIP in cursul acestui an, adica ne va oferi posibilitatea de a utiliza o conexiune de internet pentru a ne suna prietenii activi in aceasta retea de mesagerie. Am vazut deja interfata pentru apeluri VoIP a WhatsApp Messenger pentru Android, iar acum vedem pentru prima oara si interfata pe care compania WhatsApp a conceput-o pentru utilizatorii de terminale iPhone. Dupa cum era de asteptat, interfata seamana intr-o buna masura cu cea conceputa pentru aplicatia Phone, iar meniul contactelor este similar cu cel al aplicatiei Contacts.

  Efectuarea de apeluri se face exact precum in aplicatiile Contacts sau Phone, astfel ca avem parte de o experienta universal indiferent care dintre aplicatii sunt utilizate. Acceptarea sau inchiderea apelurilor se face in acelasi mod similar, intreaga interfata fiind deocamdata testata cu versiuni beta ale aplicatiei WhatsApp Messenger pentru iPhone. Functia de apeluri VoIP a WhatsApp Messenger va functiona numai pe terminalele care au cea mai recenta versiune a aplicatiei care suporta sistemul, deci prietenii vostri o vor putea folosi numai daca instaleaza versiunea care are sistemul activ, de indata ce el va fi oficial lansat.

WhatsApp Messenger apeluri VoIP interfata

  Avand in vedere ca momentan sistemul este testat in versiune beta, nimeni nu stie cand va fi el disponibil oficial pentru noi, insa de indata ce va putea fi utilizat va voi anunta printr-un articol dedicat.

WhatsApp Messenger apeluri VoIP interfata 1

WhatsApp Messenger apeluri VoIP interfata 1

9 COMENTARII

  1. Ce atata WhatsApp? De 100 de ani Viber are optiunea de apeluti voip,in timp ce whatsapp se screme doar cu mesajele. Nu inteleg de unde toata nebunia asta pentru whatsapp…