Apple Watch Sport este livrat cu doua bratari in cutie

Apple Watch Sport doua bratari

  Apple Watch Sport, cel mai ieftin model al Apple Watch, este prezentat pe website-ul Apple ca fiind disponibil pentru achizitie impreuna cu doua bratari care sunt incluse in cutie de catre compania Apple. Apple Watch Sport este singurul model al Apple Watch pentru care este prezenta aceasta listare, iar totul este cat se poate de curios, avand in vedere ca Apple nu face in mod normal cadouri generoase. Apple Watch Sport costa 399 de euro in versiunea de 38mm si 449 de euro in versiunea de 42mm, astfel ca includerea a doua bratari este binevenita la acest pret.

  Dupa cum v-am spus deja, preturile bratarilor Apple Watch Sport din fluorelastomer este de 59 de euro, astfel ca vorbim despre un cadou consistent facut de Apple. Partea si mai interesanta ar fi daca Apple ar permite alegerea culorilor bratarilor care vor fi livrate cu ceasul, insa am o vaga impresie ca aceasta optiune nu va fi disponibila.

8 COMENTARII

  1. Pe mine ma sperie “cadoul” lor…S-a creat in capul meu o idee: materialul asta nu cred ca e atat de rezistent! E timpul pt Zen WAtch sau Moto 360…astea nu sunt preturi e bisnita! N-avem noi bani de produse tip Rolex…cel putin, nu eu…Luam exemplul de mai sus cu 450 euro, faci o lista si poti spune senin: Pas Apple watch! Pe mine nu m-a convins…