Apple Watch – preturile bratarilor, cataramelor, curelelor si accesoriilor

Apple Watch pret bratari accesorii

  Dupa prezentarea noutatilor Apple Watch si a preturilor Apple Watch, compania Apple a reactivat Apple Store Online unde regasim detaliile nu foarte placute in legatura cu preturile bratarilor, cataramelor, curelelor si accesoriilor. Pentru Apple Watch compania Apple a creat curele din fluorelastomer(un fel de silicon), bratari din metal, catarame moderne si clasice, bratari milaneze si fiecare are un pret diferit. Mai jos aveti preturile tuturor in parte si din pacate ele sunt mari, mult mai mari decat ar trebui sa fie, dar pentru ca vorbim despre Apple, nu ar trebui sa existe foarte multa uimire.

Preturi bratari, cataramelor, curele si accesorii Apple Watch

  • bratara Apple Watch Sport 38mm din fluorelastomer de culoare : neagra, alba, rosie, albastra, verde neagra si space grey – 49 dolari sau 59 euro;
  • bratara Apple Watch Sport 42mm din fluorelastomer de culoare : neagra, alba, rosie, albastra, verde neagra si space grey – 49 dolari sau 59 euro;
  • bratara milaneza din metal pentru Apple Watch 38 mm si 42 mm – 149 de dolari sau 169 de euro;
  • curea din piele pentru Apple Watch de 42mm – 149 de dolari sau 169 de euro;
  • catarama moderna pentru Apple Watch de 38mm – 249 dolari sau 269 de euro;
  • catarama moderna pentru Apple Watch de 42mm – 249 dolari sau 269 de euro;
  • bratara Link din metal pentru Apple Watch de 42 mm – 449 de dolari sau 499 de euro;
  • cablu de incarcare magnetic pentru Apple Watch de 38mm – 29 de dolari sau 35 de euro;
  • cablu de incarcare magnetic pentru Apple Watch de 38mm – 39 de dolari sau 45 de euro;

  Dupa cum puteti vedea, preturile in Euro sunt, in mod “normal” mai mari decat cele in dolari si asta pentru ca dolarul este mai puternic decat orice, iar europenii au atat de multe taxe si atat de multi bani incat isi permit orice.

  Ce parere aveti despre preturile accesoriilor Apple Watch?

10 COMENTARII

  1. preturi destul de piperate, sigur o sa se gaseasca multi sa il cumpere insa eu nu o sa ma numar printre ei, cel putzin momentan ;)))

  2. Traiasca ebay si toti chinezoii. O sa traiasca mult si bine de pe urma copiatului la atatea tipuri de curele. De abia astept sa-mi iau 20 de modele de curele la 2-3 dolari bucata :)) asta daca ma convinge versiunea urmatoare de ceas.. Si asta e misto da mult prea scumpa..

  3. Ce piperate frate. Sunt preturi nesimtite. Modelul de aur ..pai iti ei ceas de la o casa de marca nu o jucărie. Citesc si sunt tot mai dezamăgit. Preturile cresc doar din cauza bratarilor? Si ce memorie are jucarica asta?

  4. Probabil ca unele din aceste accesorii vin la pachet cu cate un mic chinez … Se va vinde varianta de aluminiu sport foarte bine restul cred ca se vor numi Apple Fail .. Din nou se simte lipsa lui Steve Jobs .. Cat despre mine imi comand un moto 360 imediat ce google va anunta compatibilitate cu iphone ..

  5. Preturile sunt prea mari!! Nu inteleg logica!! Exemplu: ceasul de inox grey e 599$ si bratara inca 500$ mai pun 100$ si iau 2 ceasuri….. Unde e logica la treaba asta? E mai pretioasa bratara sa inteleg decat tehnologia si modul de prelucrare a carcasei safirului etc… Stupid si nejustificat!!!! Dumnezeu sa l ierte pe jobs

  6. “bratara Link din metal pentru Apple Watch de 42 mm – 449 de dolari sau 499 de euro;”
    “Cu” sau “pentru” Apple Watch??????????

  7. “bratara Link din metal pentru Apple Watch de 42 mm – 449 de dolari sau 499 de euro;”
    “cu” sau “pentru” Apple Watch?????