Prima Pagina iPhone 6 Apple a vandut 700 de milioane de iPhone-uri, raporteaza o rata de...

Apple a vandut 700 de milioane de iPhone-uri, raporteaza o rata de satisfactie de 99%

Tim cook rata satisfactie iphone

  In cursul conferintei Spring Forward tinuta seara trecuta, Tim Cook a anuntat ca peste 700 de milioane de iPhone-uri au fost vandute in lumea intreaga in cei 7 ani de existenta ai produsului. Desi aceasta veste este grozava, Tim Cook a anuntat ceva si mai interesant, iPhone 6 si iPhone 6 Plus avand o rata de satisfactie de 99% in randul consumatorilor. Cifra este neasteptat de mare si aproape greu de crezut, iar asta pentru ca este imposibil sa multumesti pe toata lumea si 1% distanta de 100% este mai putin decat marja de eroare normala pentru orice studiu.

  Chiar si asa, Tim Cook a prezentat informatia cu mandrie pe scena, asta desi cu doi ani de zile in urma iPhone 5 avea o rata de satisfactie de 82% in randul consumatorilor. Ca sa fiu complet sincer, imi vine greu sa cred ca Apple a obtinut o rata de satisfactie atat de mare pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa ramane sa vedem in urmatoarele zile daca afirmatia lui Cook va fi contestata.

 • seaman17

  Propaganda si minciuni in stillul bine cunoscut al Apple. Mai pune cineva botul la vrajelile astea ? iPhone 6 cu mizeria asta de iOS 8 , satisfactie 99% ? LOL

 • EuGeorge

  La acest articol Zaone:
  http://i.imgur.com/pSUw1G9.jpg

 • @EuGeorge: Da, stiu despre problema aia, e de la sistemul de cache, ar trebui sa fie ok acum.

 • criss216261

  Eu nu am probleme ios 8. Am jb si merge parfum telefonul ip6