Downgrade iOS 8.2 la iOS 8.1.3 poate fi facut

iOS 8.2 downgrade iOS 8.1.3

  iOS 8.2 a fost lansat aseara de catre compania Apple si desi el aduce o multitudine de rezolvari pentru problemele existente, unii utilizatori reclama o autonomie scazuta a bateriei, probleme de performante si multe altele. Ca de obicei, compania Apple ne permite sa facem in continuare downgrade de la iOS 8.2 la iOS 8.1.3 pentru o perioada scurta de timp, astfel ca daca nu sunteti multumiti de aceasta versiune a iOS, o puteti parasi. Procedura nu este una complicata si poate fi realizata acum fara probleme, insa din pacate daca ati facut un backup in iOS 8.2, nu il veti putea folosi dupa revenirea la iOS 8.1.3.

Downgrade iOS 8.2 la iOS 8.1.3 – tutorial

  1. Descarcați iOS 8.1.3 de aici.
  2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
  3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
  4. Apăsati butonul Check for Update al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.

  Avand in vedere ca iOS 8.1.3 a blocat solutia de jailbreak TaiG, din pacate aceasta procedura nu va readuce optiunea de a va exploata terminalele, insa pe de alta parte nici iOS 8.2 nu poate fi exploatat intr-un asemenea mod. Din pacate in momentul de fata nu se stie cand sau daca va mai fi lansata o solutie de jailbreak, iar presupunerea mea este ca pana in momentul aparitiei iOS 8.3 nu vom avea parte de ea. Desi probabil veti dori sa reveniti la iOS 8.2, v-as recomanda sa nu il parasiti deoarece s-ar putea sa treceti peste impresia ca aveti o autonomie scazuta, iar daca veti cumpara Apple Watch, veti avea nevoie de aceasta actualizare.

  Nu se stie cat timp veti putea face downgrade de la iOS 8.2 la iOS 8.1.3, insa probabil optiunea va fi disponibila minim 2 – 3 zile.