Bratara Sport pentru Apple Watch – ce este fluorelastomerul ?

Apple Watch Sport bratara fluorelastomer

  Pentru Apple Watch compania Apple a creat o bratara Sport dintr-un material numit fluorelastomer si probabil multi dintre voi se intreaba acum ce este acest material, din ce este facut si cum il veti simti la incheietura. Denumirea in sine este complicata, insa ea are la baza denumirile fluorinat si elastomer, adica combinatia chimica dintre fluorina si un polimer elastic(un material similar cauciucului). In cazul in care nu stiati, fluorelastomer-ul este recunoscut pentru durabilitatea si rezistenta la calcura, uleiuri, solveti si alte tipuri de lichide, acest tip de material fiind de obicei utilizat pentru sisteme de distributie a carburantilor sau pentru manusi de laborator de inalta calitate.

  Fluorelastomerul este foarte greu de distrus chiar si atunci cand este spus unor temperaturi mari, deformandu-se greu in aceste conditii si chiar in cazul utilizarii indelungate pentru exercitii fizice si in contact cu piele transpirata. Partea si mai buna este ca fluorelastomerul nu genereaza reactii alergice si este placut la atingere, el fiind cel mai probabil alegerea perfecta pentru persoanele care fac foarte multe exercitii fizice. Avand in vedere ca este tare si foarte rezistent, se pare ca fluorelastomerul este si destul de scump, insa cu un pret de vanzare de 59 de euro cred ca Apple isi acopera toate cheltuielile.

  Daca aveti mai multe detalii despre acest tip de material pentru bratara, va rog sa le mentionati in comentarii.

Articolul precedentSony ironizeaza bateria de o zi a Apple Watch
Articolul următoriOS 8.2 – probleme la utilizare
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.