Sony ironizeaza bateria de o zi a Apple Watch

Sony baterie doua zile

  Autonomia bateriei Apple Watch este slaba, Apple o prezinta ca fiind suficienta pentru o zi, insa realitatea este ca majoritatea vor trebui sa-si incarce ceasul mai des decat doresc daca intentioneaza sa il foloseasca la capacitate maxima. Ironizand anuntul celor din Cupertino, Sony a publicat aseara imaginea de mai sus prin care le reaminteste oamenilor faptul ca ale sale smartwatch-uri ofera o autonomie a bateriei de 2 zile, in comparatie cu Apple Watch. Cei de la Sony nu explica in detaliu ce tip de utilizare ofera ceasul lor pentru cele 2 zile de folosire, insa indiferent de situatie, smartwatch-ul lor va functiona, probabil, mai mult decat Apple Watch.

13 COMENTARII

  1. Din punctul meu de vedere e suficient, ca si la iphone, daca imi ajunge o zi, e perfect si asa noaptea dorm deci pot sa il pun la incarcat 😉 .

  2. Daca il pun noaptea la incarcat inseamna ca nu poate sa imi monitorizeze somnul, ceea ce nu prea imi convine. Speram sa renunt la bratara Jawbone si sa folosesc Apple Watch.

  3. De acord cu voi in ceea ce priveste bateria DAR….

    Sony cu bratara de metal costa 300 euro in Europa, 279 euro in germania mai exact iar Apple cu bratara de metal costa peste 1000 euro!

    Sony spre deosebire de Apple watch chiar este rezistent la apa!

    Sony spre deosebire de Apple watch are Gps, Nfc, wi-fi + multe alte functii!

    Concluzia o trage fiecare!

  4. Ne amăgim singuri din păcate … Apple ar trebui să inoveze bateria care sa țină câteva zile. Din punctul meu de vedere ei nu au inovat nimic . Ei nu sunt așa mari inovatori … ei in schimb știu cum sa facă lucrurile sa funcționeze fiabil ne combina perfect.
    De exemplu BMW e inovator pt ca își gândește si produce singur piesele la mașinile lor. Pe când Apple ce face … Samsung îi face procesoarele , display Samsung, baterie China Town, si lista continuă… de ce nu își produc singuri si asamblează produsele in propriile fabrici ( de fapt care fabrici ) Apple si-a făcut un nume cunoscut in worldwide si profita pe tema asta.

  5. Corect, Apple nu este zeul telefoanelor dar, intre doua rele, eu aleg cea mai putin rea. Prefer Apple cu IOS decat alta marca cu Android.

  6. Le da si apple pe astea dar in urmatorii 5 ani in fiecare cate ceva, ca nokia altadata … E buna strategia ca oameni nu au nevoie neaparat de util, cel putin nu majoritatea ci ei vor ce a iesit ultima oara pe piata sa se poata lauda, deci de ce nu daca prosti is destui?! Sa dai pe un ceas ce nici macar o zi nu tine , sute de euro …. Mai bine unu automatic vesnic pt ca sa fim seriosi si de i-ai spune la Siri prin ceas sa sune pe Ion tot scoti iphone-ul din buzunar sa vezi daca nu il suna pe Ionel pt ca nu vrei sa vb cu el ca ai ceva cu ala. Ca la cat de paralele e Siri ma mir ca suna pe careva… Nu folosesc android, ci ios dar cu ceasu e pur si simplu bani aruncatu nu utilitate. O zi… Ca nu aveam destule de incarcat …

  7. Apropo, am scris comentul sa dus 6 procente din baterie noul ios 8.2 , da da pune din nou fara back-up zici ca toata ziua tre sa stau cu cablu in mufa calculatorului…… aaaaaaa

  8. Exact ce ziceam despre balaria asta, e un moft care nu cred ca o sa se vanda atat de bine precum preconizeaza astia de la apple, sa fim seriosi, cine vrea sa stea tot timpul sa-si scoata ceasu de la mana sa il incarce, si daca nu rezista la apa, cum faci cand pleci la plaja? Il lasi in camera de hotel? O balarie maxima din punctul meu de vedere.