Apple scoate din vanzare Jawbone si bratarile de fitness Nike

Jawbone

  Lansarea Apple Watch determina compania Apple sa scoata din vanzare bratarile de fitness ale Jawbone si Nike pentru a face loc noului sau produs ce ofera o serie de functii similare cu cele ale acestui tip de accesorii. Actiunea celor de la Apple nu este absolut deloc surprinzatoare, compania americana obisnuind sa retraga din magazinele sale produsele care fac concurenta cu ceea ce ofera ea spre vanzare. Un caz similar s-a intamplat anul trecut cand produsele Bose au fost scoase din vanzare din Apple Store-uri, compania Apple readucandu-le totusi pentru clienti cateva luni mai tarziu.

Apple has removed competing fitness bands from its retail stores as the company prepares to ship its own wearable, the Apple Watch. Checks of major stores in San Francisco, Palo Alto, Los Angeles and New York reveal Apple no longer carries such popular bands as the Jawbone Up and the Nike+ FuelBand, both activity-tracking wristbands.

  In cazul Jawbone si Nike lucrurile vor fi cel mai probabil diferite deoarece vorbim despre doua produse care ofera functii ce sunt deja incorporate in Apple Watch si sunt mult mai ieftine decat produsul Apple. Exista posibilitatea ca Apple sa sisteze vanzarea lor in lunile ce vor urma pentru a mentine Apple Watch in atentie, insa desigur ca nimeni nu stie care sunt adevaratele intentii ale americanelor. Acestea fiind spuse, Jawbone si bratarile de fitness Nike sunt disponibile pentru cumparare de la o multitudine de alte magazine, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca nu le veti mai gasi.