iOS 8.2 – iata noua aplicatie Activity

iOS 8.2 Watch Activity

  iOS 8.2 a fost lansat luni de catre compania Apple si in interiorul fisierelor sale de sistem cei din Cupertino au ascuns o noua aplicatie numita Activity, ea permitandu-ne sa ne interconectam la Apple Watch pentru a monitoriza informatii despre activitatea zilnica. Mai exact, vorbim despre aplicatia care va ajuta ceasul Apple sa ne reaminteasca atunci cand trebuie sa ne miscam dupa o perioada lunga de inactivitate, Tim Cook vorbind despre functionalitate in cursul zilei de luni.

  Aplicatia Activity afiseaza un istoric al tuturor activitatilor noastre si celebrul cerc multicolor in care avem afisate toate informatiile privind miscarile noastre din ultimele zile, ea oferind optiunea de a vedea activitatea inclusiv intr-un calendar zilnic. Pentru fiecare zi a calendarului putem vedea modul in care ne-am miscat si cate calorii am ars, in baza acestor informatii ceasul calculand si perioadele de timp in care ne reaminteste sa ne miscam.

iOS 8.2 Watch Activity 1

  Avand in vedere ca aceasta functionalitate este una dintre cele principale ale Apple Watch, pe 24 aprilie Apple va lansa, cel mai probabil, iOS 8.2.1 pentru a activa noua aplicatie in iDevice-urile tuturor utilizatorilor. Apple Watch va fi disponibil pentru precomanda incepand din data de 10 aprilie, Apple pregatind lansarea Apple Watch in ziua de 24 aprilie.

Articolul precedentFacebook update a fost lansat in App Store
Articolul următoriOS 8.3 beta 3 – cum particip la programul de testare publica ?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.