iOS 8.3 beta 3 – cum particip la programul de testare publica ?

iOS 8.3 beta 3 public invitatie participare

  iOS 8.3 beta 3 a fost lansat aseara si in concordanta cu zvonurile aparute pe internet, compania Apple a decis sa lanseze un program de testare a sa, insa acest program este privat si nu public. De ce spun asta? Ei bine pentru ca numai anumiti membri ai programului AppleSeed sunt invitati de catre compania Apple sa testeze iOS 8.3 beta 3 in propriile terminale, deci nimeni altcineva nu poate instala versiunea aceasta fara a o descarca de altundeva.

  Practic nu vorbim despre un program de testare publica pentru iOS 8.3 beta 3, ci despre un program de testare extins in premiera catre membrii programului AppleSeed, insa el ramane in continuare privat deoarece doar Apple decide cine primeste invitatia de a il testa. In imaginea de mai sus aveti invitatia primita de catre unii pentru a instala iOS 8.3 beta 3 in propriile terminale si deocamdata nu se stie in ce baza face Apple aceste alegeri, dar daca nu ati participat vreodata la programul AppleSeed, este clar ca nu veti primi invitatie.

  In concluzie, daca veti dori sa instalati iOS 8.3 beta 3 in propriile iDevice-uri va trebui sa descarcati de pe internet o versiune pusa la dispozitie de catre cineva, deoarece Apple nu va va invita sa-i testati actualizarea inainte ca ea sa fie lansata public.

3 COMENTARII

  1. Pe iPad air 2 am avut instalat fără udid iOS 8.3 beta 2 si in seara asta mi-a apărut actualizare software 8.3 beta 3. Nu mai înțeleg nimic! Înainte când aveam versiuni beta nu îmi apărea update…..