Apple Watch este promovat in Apple Store-urile din lumea intreaga

Apple Watch Apple Store

  Avand in vedere ca Apple Watch va fi lansat pe 24 aprilie in 9 tari de pe glob, compania Apple a inceput deja sa promoveze viitorul produs in Apple Store-urile existente in unele dintre aceste tari. In imaginile acestui articol puteti vedea materialele publicitare pe care cei din Cupertino le-au pregatit pentru a isi incunostiinta utilizatorii in legatura cu existenta Apple Watch.

  Apple isi pregateste de ceva vreme angajatii in vederea lansarii Apple Watch, iar acum promoveaza noul produs in fata clientilor care ii viziteaza magazinele pentru a cumpara produse noi. Imaginile folosite de catre Apple pentru promovarea produsului sunt similare cu cele publicate pe website-ul sau, deci vorbim doar despre o preluare si utilizare a unor resurse existente.

Apple Watch Apple Store 1

  Dei s-a spus initial ca Apple Watch va fi lansat initial doar in SUA si mai apoi in diverse alte tari de pe glob, iata ca Apple are o cu totul alta strategie cu privire la ceasul sau. Ideea initiala de amanare globala a lansarii are la baza faptul ca partenerii Apple au probleme extrem de mari in a produce suficient de multe unitati fara probleme in vederea livrarii.

  Presupunand ca Apple va avea suficiente unitati ale Apple Watch in vederea lansarii, se speculeaza ca pana in 500.000 de unitati ar putea fi vandute in weekend-ul lansarii.