LockInfo 8 permite afisarea informatiilor importante in LockScreen

LockInfo 8

  LockInfo 8 este unul dintre cele mai importante tweak-uri pentru personalizarea aspectului LockScreen-ului iDevice-urilor noastre, el fiind lansat in cursul acestei zile Cydia. Folosind acest tweak putem inlocui complet interfata standard a LockScreen-ului pentru a afisa orice fel de informatii despre vreme, calendar, reminders, notificari pentru diverse aplicatii, pentru a deschide website-uri si nu numai.

   Tweak-ul are implementate o serie de widget-uri speciale care afiseaza taote aceste informatii pentru noi, partea buna fiind ca el permite afisarea notificarilor intr-un format mult mai usor de administrat si in plus ofera optiunea de a vedea informatii detaliate despre mesaje sau email-uri fara a mai parasi LockScreen-ul. Mai mult decat atat, el afiseaza wallpaper-uri animate cu informatii despre vreme furnizate in baza locatiei noastre sau a altor locatii.

CUSTOMIZE YOUR LOCKSCREEN TO GET THE INFORMATION YOU NEED, WHEN YOU NEED IT. LOCKINFO GIVES YOU ACCESS TO ALL OF YOUR IMPORTANT INFORMATION RIGHT ON YOUR LOCKSCREEN. INTEGRATE NOTIFICATIONS AND WIDGETS BACK TOGETHER – NO MORE TODAY VIEW OR NOTIFICATIONS. EVERYTHING TOGETHER, AGAIN. TIGHT INTEGRATION WITH THE NATIVE NOTIFICATION SYSTEM OF IOS. RICH PREVIEWS OF YOUR MAIL MESSAGES AND CALENDAR EVENTS FROM YOUR LOCKSCREEN.

  Versiunea lansata astazi este una actualizata fata de cea care ne-a fost pusa la dispzozitie pentru iOS 7, deci are ceva mai putine functii, dar dezvoltatorul sau sustine ca o va actualiza in viitor pentru a ne oferi utilitate complexa. LockInfo 8este disponibil in Cydia in baza unei perioade de testare de 14 zile, dupa care trebuie cumparat pentru 5$.