Apple ofera card-uri cadou in schimbul smartphone-urilor Android cedat de catre clienti

iPhone 6 Android

  Apple pregateste lansarea unui nou program de reciclare pentru smartphone-uri, iar incepand de anul acesta va prelua terminalele Android ale doritorilor si le va oferi in schimb Gift Card-uri pentru a-si achizitiona terminale iPhone. Programul va fi initiat in saptamanile urmatoare, angajatii Apple urmand a incepe vineri un training extins care ii va ajuta sa evalueze in mod corect terminalele Android aduse de catre potentiali clienti in vederea obtinerii unui gift card pentru achizitionarea unui iPhone.

  In vederea schimbului, compania Apple va putea transfera toate contactele utilizatorilor din vechiul terminal intr-un nou iPhone, insa nu va face acelasi lucru si pentru datele din dispozitive, acestea urmand a fi mutate manual de catre clienti. Apple a reusit sa isi creasca simtitor vanzarile de terminale iPhone prin programele de trade-in lansate in diverse zone de pe glob, iar in cazul utilizatorilor Android cu siguranta va convinge suficiente persoane sa renunte la vechile smartphone-uri.

  Problema cu programul Apple, si altele similare, este ca preturile oferite pentru terminalele aduse de catre utilizatori sunt mai mici decat cele obtinute prin vanzarea pe website-urile de licitatii sau aproape oriunde altundeva. Chiar si asa, persoanele comode prefera sa aduca un terminal vechi pentru trade-in in schimbul unui pret moderat in loc sa treaca prin procesul de a il vinde prin intermediul unui website dedicat acestei proceduri.

4 COMENTARII

  1. Pe mine Apple m-a convins sa accept, oricand, in schimbul iPhone-ului meu, un terminal Samsung din gama Note, sau a unui Galaxy Edge.

    Sunt convins ca imi va fi groaznic de greu sa ma obisnuiesc cu Android, dar cu iOS nu se mai poate. E jalnic, iar preturile nu mai sunt justificate prin nimic.