Geekbench 3 este disponibil gratuit in App Store, testeaza performantele iDevice-ului tau

Geekbench 3

  Geekbench 3 este de departe cel mai folosit software pentru testarea performantelor iPhone, iPad si iPod Touch-urilor, majoritatea rezultatelor publicate pe internet avand la baza verificari facute folosind aceasta aplicatie. Software-ul Geekbench este folosit in lumea intreaga nu doar pe iDevice-uri, ci si pe Mac-uri sau terminale Android, astfel ca in baza sa putem afla cat de bine se compara performantele produselor Apple cu cele ale competitorilor.

  Versiunea 3 a aplicatiei a fost lansata in cursul anului trecut si este compatibila cu toate modelele de iPhone, iPad si iPod Touch existente, recunoscand in mod corect inclusiv hardware-ul chip-urilor A8 si A8X. Folosind aplicatia veti putea afla rapid cat de performante sunt terminalele voastre, fie ca sunt noi sau vechi si veti putea compara performantele in diverse versiuni ale iOS pentru a sti daca o actualizare aduce scoruri mai bune pentru terminale sau nu.

Geekbench 3 is now optimized for iOS 8 and includes full support for 64-bit processors. Geekbench provides a comprehensive set of benchmarks engineered to quickly and accurately measure processor and memory performance. Designed to make benchmarks easy to run and easy to understand, Geekbench takes the guesswork out of producing robust and reliable benchmark results.

  Geekbench 3 este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal din App Store.

2 COMENTARII

  1. Buna,

    iPhone 6, iOS 8.1 – test procesor GeekBench 3 – rezultate: 2918 Multi-Core / 1632 Single Core.

    Rog sa posteze si alti utilizatori de iPhone 6 rezultate inclusiv pe celelalte versiuni iOS 8.1.3, 8.2 etc.

    Multumesc.