Apple a creat pentru Apple Watch o bratara cu incarcare prin inductie

Apple Watch bratara incarcare inductie

  Apple Watch va fi prezentat de catre compania Apple in Apple Store-urile din lumea intreaga, in magazine special construite pentru el, dar si in unele buticuri special amenajate in magazine de lux, iar pentru o expunere cat mai eleganta Apple a gandit o solutie interesanta de incarcare. Mai exact, Apple nu va folosi incarcatorul standard pentru Apple Watch in vederea incarcarii in timpul expunerii in magazine, ci utilizeaza o bratara speciala pentru incarcare prin inductie, aceasta fiind plasata in jurul unei bratari normale pentru ceas.

  Bratarile cu incarcare prin inductie sunt conectate pe dedesubtul meselor Apple Store-urilor cu ajutorul unor cabluri invizibile pentru utilizatori, incarcarea constanta permitand testarea Apple Watch-urilor oricand un client intra in magazin pentru a le proba. Ideea din spatele dezvoltarii acestei bratari, care cel mai probabil nu va fi vanduta de catre Apple in magazinele sale, dezvaluie atentia foarte mare pentru detalii acordata de catre companie, dar si importanta prezentarii Apple Watch intr-un mod cat mai placut.

  Separat de aceasta bratara cu incarcare prin inductie, Apple a creat inclusiv un incarcator special capabil sa incarce bateriile a nu mai putin de 10 Apple Watch-uri simultan, astfel ca modelele expuse pe mse vor putea functiona constant fara probleme. Acestea fiind spuse, Apple a gandit toate detaliile cu privire la modul in care va fi prezentat Apple Watch in magazinele sale, insa ramane de vazut cati vor aprecia tot ceea ce a creat compania americana.