Rata de adoptie a iOS 8 atinge un nou maxim

iOS 8 rata de adoptie 77 procent

  Rata de adoptie a iOS 8 continua sa creasca in urma unui inceput extrem de dificil generat de catre imposibilitatea de a face instalarea fara a conecta iDevice-ul la un calculator, dar si de catre problemele generate pentru cei care si-au facut curajul pentru a instala noua versiune a sistemului de operare. Cu toate actualizarile lansate pana acum de catre compania Apple, iOS 8 a atins o rata de adoptie de doar 77%, cu mult in urma celei inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut pentru iOS 7.

  Daca acum doua saptamani de zile 75% dintre iPhone, iPad si iPod Touch-uri aveau instalata o versiune a iOS 8 in propriile terminale, acum procentul a crescut cu doar 2%, semn ca vanzarile de iDevice-uri noi au scazut in consecinta, dar acest lucru este normal in prima parte a anului. Din pacate pentru Apple, foarte multi utilizatori si-au pierdut increderea in actualizarile lansate de catre ea pentru propriile sisteme de operare, iar acest lucru nu se va schimba decat prin lansarea de actualizari fara probleme pentru noi.

2 COMENTARII

  1. Corect! Din pacate la asta s-a ajuns. Stau si ma gandesc daca merita sa risc up la 8.2 sau sa mai astept părerile avizate a celor care o vor face…