Prima Pagina iOS 8 - noutati, functii, setari imagini, video, aplicatii, stiri Rata de adoptie a iOS 8 atinge un nou maxim

Rata de adoptie a iOS 8 atinge un nou maxim

iOS 8 rata de adoptie 77 procent

  Rata de adoptie a iOS 8 continua sa creasca in urma unui inceput extrem de dificil generat de catre imposibilitatea de a face instalarea fara a conecta iDevice-ul la un calculator, dar si de catre problemele generate pentru cei care si-au facut curajul pentru a instala noua versiune a sistemului de operare. Cu toate actualizarile lansate pana acum de catre compania Apple, iOS 8 a atins o rata de adoptie de doar 77%, cu mult in urma celei inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut pentru iOS 7.

  Daca acum doua saptamani de zile 75% dintre iPhone, iPad si iPod Touch-uri aveau instalata o versiune a iOS 8 in propriile terminale, acum procentul a crescut cu doar 2%, semn ca vanzarile de iDevice-uri noi au scazut in consecinta, dar acest lucru este normal in prima parte a anului. Din pacate pentru Apple, foarte multi utilizatori si-au pierdut increderea in actualizarile lansate de catre ea pentru propriile sisteme de operare, iar acest lucru nu se va schimba decat prin lansarea de actualizari fara probleme pentru noi.

LIKE
Articolul anteriorCe au in comun James Bond si Steve Jobs ?
Urmatorul articoliMac-ul este perfect pentru salvarea parolelor (comic)