Rata de adoptie a iOS 8 atinge un nou maxim

iOS 8 rata de adoptie 77 procent

  Rata de adoptie a iOS 8 continua sa creasca in urma unui inceput extrem de dificil generat de catre imposibilitatea de a face instalarea fara a conecta iDevice-ul la un calculator, dar si de catre problemele generate pentru cei care si-au facut curajul pentru a instala noua versiune a sistemului de operare. Cu toate actualizarile lansate pana acum de catre compania Apple, iOS 8 a atins o rata de adoptie de doar 77%, cu mult in urma celei inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut pentru iOS 7.

  Daca acum doua saptamani de zile 75% dintre iPhone, iPad si iPod Touch-uri aveau instalata o versiune a iOS 8 in propriile terminale, acum procentul a crescut cu doar 2%, semn ca vanzarile de iDevice-uri noi au scazut in consecinta, dar acest lucru este normal in prima parte a anului. Din pacate pentru Apple, foarte multi utilizatori si-au pierdut increderea in actualizarile lansate de catre ea pentru propriile sisteme de operare, iar acest lucru nu se va schimba decat prin lansarea de actualizari fara probleme pentru noi.

Articolul precedentCe au in comun James Bond si Steve Jobs ?
Articolul următoriMac-ul este perfect pentru salvarea parolelor (comic)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.