ContactSlider (iOS 7) aduce toate contactele favorite in task switcher

ContactSlider (iOS 7)

  ContactSlider (iOS 7) este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia pentru terminalele iPhone care ruleaza sistemul de operare iOS 7, iar prin intermediul sau putem afisa in task switcher contactele favorite ain aplicatia Phone. Functia este preluata din iOS 8 deoarece acolo avem aceeasi functionalitate disponibila nativa pentru terminalele iPhone, astfel ca in acest caz era necesar un tweak pentru a oferi o functionalitate similara intr-o veche versiune a iOS.

  In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata totul in terminalele iPhone, accesarea unui contact oferind optiuni pentru apelare, trimitere de mesaj sau email, aceste optiuni nefiind disponibile in cazul iOS 8 si a task switcher-ului gandit de catre compania Apple. ContactSlider (iOS 7) va permite in viitor permite personalizarea culorii contactelor, dar si a dimensiunii iconitelor afisate pentru fiecare in parte, astfel ca interfata poate arata exact asa precum doriti voi.

Smooth and clean iOS 8 contact slider integration for iOS7 ! I only tested this tweak with the french phone number format : (0X XX XX XX XX).

  ContactSlider (iOS 7) este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.