Aramis – o tema cu stil pentru iOS 8

Aramis

  Aramis este o tema disponibila de cateva zile in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, ea fiind conceputa in ideea de a ne oferi o schimbare impunatoare pentru interfata sistemului de operare iOS 8, dupa cum puteti vedea deja si din imaginea de mai sus. Conform dezvoltatorului sau, tema Aramis ne pune la dispozitie nu mai putin de 100 de iconite pentru aplicatii native si terte ale iOS-ului, dar si schimbari pentru interfata anumitor aplicatii instalate in terminale, plus modificarea automata a iconitelor aplicatiilor care nu sunt suportate din start.

Aramis is a new theme with round icons and comes preloaded with: 100+ re-designed icons, deep system-wide UI alteration, auto app mask for all App Store and Cydia apps, themed Settings.app icons, Status bar icons, so much more will follow. Tell me your favourite Apps and I will theme them in future Updates!

  Mai mult decat atat, Aramis are iconite speciale pentru aplicatia Settings, Configurari, iconite pentru status bar si multe, multe altele, totul implementate intr-un mod cat se poate de placut. Tema Aramis este disponibila pentru descarcare din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.